Çözüldü Mi 10 twrp encrypt edilmiş

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu MIUI 12 QJBMIXM
Telefon Modeli
Mi 10
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese Selam arkadaşlar bir sorunum var: Mi 10 telefonum TWRP yükledim şifre sorusu yoktu. wipe format yaptıktan sonra xiaomi.eu rom başarıyla kurdum. cihazım xiaomi.eu miui 12 açıldı. Sistem güncelleme uygulamada Android 11 güncelleme geldi. indirip yükle butonu basınca TWRP yönlendirip şifre soruyor. galiba şifre oluşturmadan bile encrypt edilmiş. Şifre olmadan güncelleme yapmıyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
twrp nin sorduğu şifre sizin telefon tuş kilidi vb. açarken belirlediğiniz şifredir. onu girmezseniz twrp bilgilerinizi şifrelediği için işlem yapamazsınız. kısaca twrp ye girerken de ekran kilidi şifrenizi girmelisiniz. yada tavsiyem cihazdaki tüm şifreleri devre dışı bırakıp güncellemeyi yaptıktan sonra tekrar şifre belirleyin

Oyla:

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
twrp nin sorduğu şifre sizin telefon tuş kilidi vb. açarken belirlediğiniz şifredir. onu girmezseniz twrp bilgilerinizi şifrelediği için işlem yapamazsınız. kısaca twrp ye girerken de ekran kilidi şifrenizi girmelisiniz. yada tavsiyem cihazdaki tüm şifreleri devre dışı bırakıp güncellemeyi yaptıktan sonra tekrar şifre belirleyin
Teşekkürler denecem.

Oyla:

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu denedim, Sorunu çözüldü.

Oyla:
Üst Alt