Yardım Mi 10 T yeni imei atma sonrasında VoLTE sorunu

aKosmAn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aKosmAn
Cihazım
Note 2
Konular
1
telefonun imei numarası değişince sim 1 imesi 0 oldu. sim 2 imei değişimi yapılabiliyor sadece. sanırım yasal bir sorunmuş. ama sim 2 de de VoLTE araması yapamıyor. sim kartı avea. avea menüsündeki ayarlardan VoLTE ve Wi-Fi aramasını açmaya çalıştığımda cihazınız desteklememektedir deniliyor. bunu aşmanın bir yolu yöntemi varmıdır?

acaba atılan imei numarası VoLTE destekli cihaza ait olmadı için olabilir mi? diye mantıklı olmayan bir soru geldi şimdi aklıma :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
aKosmAn, Bu konuda anlatılan yöntem ile deneyin...

aKosmAn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aKosmAn
Cihazım
Note 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu konuyu okudum . arkadaş başka bir telefonda volteyi açıp hattı daha sonra kendi telefonuna takmış. onu deneyeceğim bir telefon bulur bulmaz. lakin bunun dışında orada paylaşılan konudaki başka bir telefon ve türkcell hattı ile alakalı işlem yapılıyor. o yüzden o konudaki bağlantıyı inceledim ama denemedim . yinede teşekkürler.

aKosmAn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aKosmAn
Cihazım
Note 2
Konular
1
acaba atılan imei numarası VoLTE destekli cihaza ait olmadı için olabilir mi? diye mantıklı olmayan bir soru geldi şimdi aklıma :)

mantıklı olmayan bu olay mış sorunun cevabı. hattı çıkartıp bakşa VoLTE uyumlu bir cihaza takıp VoLTE servislerini açtım. servis aktif oldu lakin telefonu açıp kapatınca servis deaktif oldu. bütün sorun atılan imei numarasına ait olan telefonun bu servisleri destekleyip desteklememesi . acaba bunu atlamanın bir yolu yokmu. illa yeni bir imei mi atmak gerekiyor. bu konuda bilgisi olan var mı ?

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
mantıklı olmayan bu olay mış sorunun cevabı. hattı çıkartıp bakşa VoLTE uyumlu bir cihaza takıp VoLTE servislerini açtım. servis aktif oldu lakin telefonu açıp kapatınca servis deaktif oldu. bütün sorun atılan imei numarasına ait olan telefonun bu servisleri destekleyip desteklememesi . acaba bunu atlamanın bir yolu yokmu. illa yeni bir imei mi atmak gerekiyor. bu konuda bilgisi olan var mı ?
İmeinin hangi telefona ait olduğunun konuyla bir ilgisi yok. IMEI sadece bir kimliktir.

Ademg23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem GVRCN
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
29
hocam bende bu sabah Mi 10T Pro cihazımda VoLTE hizmeti alamıyordum hattım Türk Telekom faturasız. Hattımı çıkarıp Türk Telekom'un VoLTE destekleyen cihazlar listesindeki olan bir telefona taktım ve 5555'e VoLTE diye mesaj attım 2-3 dk sonra servisin aktif olduğu mesajı geldi. hattımı kendi cihazıma taktığımda VoLTE'nin aktif olduğunu gördüm çok sevindim ve şuan hala aktif olarak kullanıyorum.

Dragoner16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8lite
Konular
12
Hocam sizde hangi sürüm yüklü? Bazı global sürümlerde wowifi desteklemiyor. Pcden yöntemle açsanız bile telefonu kapatıp açtığınızda ayarlarınız sıfırlanıyor tekrar yapmak zorunda kalabiliyorsunuz.

aKosmAn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aKosmAn
Cihazım
Note 2
Konular
1
hocam bende bu sabah Mi 10T Pro cihazımda VoLTE hizmeti alamıyordum hattım Türk Telekom faturasız. Hattımı çıkarıp Türk Telekom'un VoLTE destekleyen cihazlar listesindeki olan bir telefona taktım ve 5555'e VoLTE diye mesaj attım 2-3 dk sonra servisin aktif olduğu mesajı geldi. hattımı kendi cihazıma taktığımda VoLTE'nin aktif olduğunu gördüm çok sevindim ve şuan hala aktif olarak kullanıyorum.

hocam senden ricam telefonu kapatıp açarmısın bakalım gidecek mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmeinin hangi telefona ait olduğunun konuyla bir ilgisi yok. IMEI sadece bir kimliktir.

atılan imei asus eski bir telefon . volte desteği yok. arkadaşın telefonunda volteyi açtım. sonra hattı telefona taktım. volte geldi . sonra telefonu kapatıp tekrar açtım. sonuç resmi ekte...

Hocam sizde hangi sürüm yüklü? Bazı global sürümlerde wowifi desteklemiyor. Pcden yöntemle açsanız bile telefonu kapatıp açtığınızda ayarlarınız sıfırlanıyor tekrar yapmak zorunda kalabiliyorsunuz.

telefonda yüklü olan rom Indonesia 12.5.1.0 (RJDIDXM) . ancak bu romda saçma sapan google rehber vs. yok ve arama kayıt özelliği mevcut.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-07-14-20-18-20-133_com.tmob.AveaOIM.jpg
    Screenshot_2021-07-14-20-18-20-133_com.tmob.AveaOIM.jpg
    301,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
hocam senden ricam telefonu kapatıp açarmısın bakalım gidecek mi?

atılan imei asus eski bir telefon . volte desteği yok. arkadaşın telefonunda volteyi açtım. sonra hattı telefona taktım. volte geldi . sonra telefonu kapatıp tekrar açtım. sonuç resmi ekte...

telefonda yüklü olan rom Indonesia 12.5.1.0 (RJDIDXM) . ancak bu romda saçma sapan google rehber vs. yok ve arama kayıt özelliği mevcut.
Kac saat ekran suresi aliyorsunuz

aKosmAn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aKosmAn
Cihazım
Note 2
Konular
1
Kac saat ekran suresi aliyorsunuz

kaç saat ekran süresi alıyorsunuz derken yanlış anlamadıysam kaç saat sonra aldınız sorusu ise hattı başka telefona takıp volteyi aktif ettikten sonra kendi cihazıma hattı takıp volteyi gördükten sonra yarım saat içinde merak edip avea menüsüne girdiğimde ekran resmindeki gibi volteyi desteklemediğini gördüm. ama telefonda volte yazısı yazmakta idi. telefonu kapatıp açtıktan sonra volte yazısının da gittiğini gördüm. ama burada enteresan olan bu kullanılan imei ye ait olan asus telefonda wifi arama özelliği olduğunu sanmıyorum. wifi arama özelliği deaktif olmadı. ama volte olmadan çalışır mı bilmem .

Üst Alt