Yardım mi 10 t Root dan dolayı Mobil bankacılık giremiyorum yardım lutfen

Eren1521

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli
Cihazım
Mi 10 t
Konular
1
Merhaba arkadaşlar telefonum mi 10 t yurtdışı 3 yıldır bende root olduğundan dolayı banka ya giremiyorum Qnb , Akbank , garanti ve e nabiza göremiyorum telefoncuya götürdüm yapamadı telefon çöktü tekrar kurdu ama yine giremiyorum bana yardım edicek birisi varmı tşk ederim

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
Merhaba arkadaşlar telefonum mi 10 t yurtdışı 3 yıldır bende root olduğundan dolayı banka ya giremiyorum Qnb , Akbank , garanti ve e nabiza göremiyorum telefoncuya götürdüm yapamadı telefon çöktü tekrar kurdu ama yine giremiyorum bana yardım edicek birisi varmı tşk ederim
Kilit açık ise fastboot rom kur veya fastboot rom indir adb ile içerisinde ki boot dosyasını flashlama gerçekleştirebilirsiniz.

Fastboot ile rom yükleme, adb ile dosya flashlama işlemleri için forum arama çubuğunu kullanabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim

arslanmehmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Veri Tabancı
Konular
2
cihazınızda rootlu olduğu için haliyle önemli uygulamalarda giremiyorsunuz. telefonunuzda root varsa magisk uygulaması var içerisinde öncelikle magisk güncellemelerini daha googleye shamiko yazarak zip dosyası var onu magiskin modüller kısmından yükleyin.sağ üstte ayarlar simgesine tıklayın zygisk i aktif edin.magisk uygulamasını gizleyin.reddetme listelerini zorla var ona basın daha sonra sistemsiz host var ona bir kere tıklayın.cihazı yeniden başlatın. banka uygulamasını indirin ama açmayın.daha sonra reddetme listesini yapılandır kısmına girip banka uygulamısına tıklayın altında birden fazla seçenek çıkacak hepsini seçin ana ekrana dönerek banka uygulamasına giriş yapın.takıldığınız yer olursa haberleşelim.

Üst Alt