Yardım Mi 10 T performans modu açılmıyor.

Furkhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi10T
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.8 Global
Telefon Modeli
Mi 10 T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba

Görselde performans moduna tıkladığımda tepki vermiyor ve açılmıyor. Basılı tuttuğumda pil sekmesine yönlendiriyor ancak orada performans modu gözükmüyor. Yardım edebilirmisiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Hocam ayarlarda pil kısmında güç göstergesi varmı (performans, güç tasarrufu vs.)

Oyla:

Furkhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi10T
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu şekilde hocam.

Oyla:

Silinenkullanıcı93803

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
0
sende de geri dönmüş, performans modunu açmak için dışardan daha güncel global Security apk lerden mi yüklemiştiniz

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
sende de geri dönmüş, performans modunu açmak için dışardan daha güncel global Security apk lerden mi yüklemiştiniz
Sizde burası varmı?

Oyla:

Silinenkullanıcı93803

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
0
Sizde burası varmı?
Şimdi benim cihaz Mi 10t Pro 12.5.2 tr enhanced ve gelen güncelleme ile gelen security versiyonu 5.4.4-210821.1.3 hala update i sistem güncellemelerinden gelmedi. bu security versiyonda pil ve performans verilerini temizlesen dahi o kısım açılmıyor. Ancak daha güncel global Security apklerini yüklediğimde o kısım açılıyor evet. Ancak performans modu açıkken bile bir şekilde çalışmadığına eminim sanki birşeyler daha eksik. Her neyse ilginçtir bir süre sonra o dengeli performans kısmı kayboluyor eski haline geliyor. Yine pil ve performans verilerini temizleyip geri getirsem de yine bir süre sonra ( bazen bir gün sürüyor) kayboluyor. Bunu bir kaç kişinin yazısında da gördüm. Şu an sizin security version KAç?

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Şimdi benim cihaz Mi 10t Pro 12.5.2 tr enhanced ve gelen güncelleme ile gelen security versiyonu 5.4.4-210821.1.3 hala update i sistem güncellemelerinden gelmedi. bu security versiyonda pil ve performans verilerini temizlesen dahi o kısım açılmıyor. Ancak daha güncel global Security apklerini yüklediğimde o kısım açılıyor evet. Ancak performans modu açıkken bile bir şekilde çalışmadığına eminim sanki birşeyler daha eksik. Her neyse ilginçtir bir süre sonra o dengeli performans kısmı kayboluyor eski haline geliyor. Yine pil ve performans verilerini temizleyip geri getirsem de yine bir süre sonra ( bazen bir gün sürüyor) kayboluyor. Bunu bir kaç kişinin yazısında da gördüm. Şu an sizin security version KAç?
O yerin gelmesi biraz sürüyor cihaz sanırım kendini adapte ediyor eski sürümü yükleyip bekleyin

Oyla:

Silinenkullanıcı93803

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
0
O yerin gelmesi biraz sürüyor cihaz sanırım kendini adapte ediyor eski sürümü yükleyip bekleyin
Zaten 5 gün önce y hard reset atıp temizinden kurdum cihazı, sistemde olan security yüklü dokunmuyorum dışardan güncel apk sini yükleyerek. Sistemden gelsin bekliyorum ya da kendi içinden açılırsa açılsın bakalım. Bekleyip deneyeceğim bu sefer.

Oyla:

Furkhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi10T
Konular
2
Pil ve performans kısmından verileri sil ve önbelleği temizle yapınca geldi. Ancak kontrol çubuğunda gözükmüyor.

Bilgilerinize

Oyla:
Üst Alt