Yardım Mi 10 T hiç bir ses gelmiyor ve video kayıt yapamıyor cihaz YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lebronjames

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
lebron
Cihazım
xiaomi 10 T
Konular
3
enrollment is running background bildirim uyarısı . kamera modunda video kayıt yapamıyorum otomatik kapanıyor giriş yaptıgımda hiç bir ses çalışmıyor .CIT ekranı kayıt yapmıyor çekirdek sürümü recovery kayıt yapmıyor .
mi 10 T miui_APOLLOGlobal_V12.5.2.0.RJDMIXM sürüm yukselttim düşürdüm işe yaramadı . telefonum yurtdışı telefoncu yeni yazılım yukledi ses henüz açılmadu hata nerde olabilir ? yazılım ve donanım yardımcı olursanız tesekkür ederim.

certem28

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ertem
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
15
enrollment is running background bildirim uyarısı . kamera modunda video kayıt yapamıyorum otomatik kapanıyor giriş yaptıgımda hiç bir ses çalışmıyor .CIT ekranı kayıt yapmıyor çekirdek sürümü recovery kayıt yapmıyor .
mi 10 T miui_APOLLOGlobal_V12.5.2.0.RJDMIXM sürüm yukselttim düşürdüm işe yaramadı . telefonum yurtdışı telefoncu yeni yazılım yukledi ses henüz açılmadu hata nerde olabilir ? yazılım ve donanım yardımcı olursanız tesekkür ederim.
Sadece Tek Konu üzerinden yazıma devam edin. Birden den fazla aynı konu açmanız sorununuzun çözümlenmemesine neden olur.

lebronjames

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
lebron
Cihazım
xiaomi 10 T
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece Tek Konu üzerinden yazıma devam edin. Birden den fazla aynı konu açmanız sorununuzun çözümlenmemesine neden olur.
konu yazdım ama kulaklıkda iken bazen ses acılmıyordu ama sonra recovery yapıyordum . 3 4 sefer duzelttım . sonra recovery ekranı kayıt yapmadıgından tekrar duzeltemedım. sonraki sorunlar boyle gerceklesti cihazda acıklaması budur . cihazımı hem room yukselttım hemde dusurdum .sorun devam ediyor . telefon mıkrofonu ses kayıt etmiyor . ve ses cıkmıyor ve vıdeo kayıt otomatık olarak açarken devre dışı sistemden atıyor . ve CIT ekranı kayıt yapmıyor .

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Tek konu üzerinden devam ediniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt