Yardım Mi 10 sim kart etkinleştirme

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
GLOBAL KARARLI 12.03.0(QJBINXM)
Telefon Modeli
Mİ 10
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar s. aleyküm. sim kart etkinleştirme ile ilgili başlıklara baktım ancan bir sonuç elde edemedim. malum yeni cihaz aynı sorunu yaşayıp çözen arakadaşlar olması ihtimaline karşı konuyu açtım.
sim kart etkinleşmiyor vodafone da böyle bir sorun yaşamadım daha önceki xiaomi cihazlarımda da turkcell de hiç sorun olmamıştı ama bugün vodafen dan turkcell e geçiş yaptımm ve aktivasyok yapamıyorum.
dili ingilizce yaptım denedim
bölge hindistan olarak denedim
yenniden balattım
mi oturumu kapatıp açtım.
yurt dışı aramarına açık ama msj da yurt dışı sınırı var mı bilmiyorum.
yapılması gereken bir işlem var mı başka.
çok sayıda yeniden dene yapınca 20 lira faturama yansıdı ekstradan... :(

uynsogl

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Curtana
Konular
1
Bende Vodafone da yaşıyorum, 19 lira benimde yansıdı kapatsam bu sefer bl kilidi aşamasınada zarar verir diye düşünüyorum 1-2 saatim kaldı çünkü yani bu aşamada sim kart etkinleştirme servisini kapatsam sorun olurmu bilmiyorum, tecrübe etmedim. bl kilidi açıldıktan sonra kapatacağım büyük ihtimal. Vodafone ile görüştüm yurtdışı sms olayını kapatmalarını söyledim kapatamıyoruz, kapatırsak normal mesajlaşmayıda yapamazsınız gibi saçma bir cümle söylediler ama bugün tekrar arayıp iyice sorgulayacağım. Turkcell de gram sıkıntı yaşamıyorum bende tam tersi. Vodafone'a geçtikten sonra bunları yaşadım. İşin ilginç yanıda yurtdışına sms olayı aktif gözüküyor gitmemesi için ne gibi bir sebep var anlamadım cihaz dilini ingilizce yaptım değiştirdim birkaç kişi bunu yapınca çözdüğünü belirtmişti denemekten zarar gelmez dedim ama fayda etmedi xiaomi mesaj gitmediği için etkinleştiremediğini beyan ediyor yanımdadan bakıncada vodafone gittiğini gösteriyor çözemedim.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Vodafone da yaşıyorum, 19 lira benimde yansıdı kapatsam bu sefer bl kilidi aşamasınada zarar verir diye düşünüyorum 1-2 saatim kaldı çünkü yani bu aşamada sim kart etkinleştirme servisini kapatsam sorun olurmu bilmiyorum, tecrübe etmedim. bl kilidi açıldıktan sonra kapatacağım büyük ihtimal. Vodafone ile görüştüm yurtdışı sms olayını kapatmalarını söyledim kapatamıyoruz, kapatırsak normal mesajlaşmayıda yapamazsınız gibi saçma bir cümle söylediler ama bugün tekrar arayıp iyice sorgulayacağım. Turkcell de gram sıkıntı yaşamıyorum bende tam tersi. Vodafone'a geçtikten sonra bunları yaşadım. İşin ilginç yanıda yurtdışına sms olayı aktif gözüküyor gitmemesi için ne gibi bir sebep var anlamadım cihaz dilini ingilizce yaptım değiştirdim birkaç kişi bunu yapınca çözdüğünü belirtmişti denemekten zarar gelmez dedim ama fayda etmedi xiaomi mesaj gitmediği için etkinleştiremediğini beyan ediyor yanımdadan bakıncada vodafone gittiğini gösteriyor çözemedim.
gidiyor ki msj ücreti alıyorlar... ben müşteri hizmetleri ile görüşemiyorum çünkü lanet olası turkcell resmen müşteri hizmetlerine bağlamamak için kırk dereden su getiriyor. şu sesli asistan işi kadar lanet bir iş yok tekrar tekrar aynı yere dönderiyor... ne olacak bende bilmiyorum vodafon da sıkıntı yoktu şebeke için geçtim buna da bu kez aktive olmuyor ah ulan şayomi kahrın çekilmez ama alternatif yok :)

Oyla:

uynsogl

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Curtana
Konular
1
gidiyor ki msj ücreti alıyorlar... ben müşteri hizmetleri ile görüşemiyorum çünkü lanet olası turkcell resmen müşteri hizmetlerine bağlamamak için kırk dereden su getiriyor. şu sesli asistan işi kadar lanet bir iş yok tekrar tekrar aynı yere dönderiyor... ne olacak bende bilmiyorum vodafon da sıkıntı yoktu şebeke için geçtim buna da bu kez aktive olmuyor ah ulan şayomi kahrın çekilmez ama alternatif yok :)

Turkcell de gene bağlanmak biraz daha kolay da birkaç denemeden sonra Vodafone da bağlanmak daha bi ölüm gibi. Ben de Turkcell de sıkıntı yaşamadım ama inceden faturama süslemeler yapılıp paket haklarımın birçoğunu kullanamayınca ve istediğiniz yere şikayet etmekte özgürsünüz cevabını alınca Vodafone a geçtim en azından yarı fiyatına paket bol ha müşteri hizmetleri Turkcell den de kötü ama idare ediyoruz. Ben şu yurtdışına sms almayı, göndermeyi kapatırsak hiç sms gönderemezsiniz olayını anlayamadım pek. Sizin bu konuyu takip edeceğim bir çözüm gelirse bende uygularım şu bl kilidi açılana kadar iyice kabarmasa bari fatura şimdi kapatırız tekrardan bi 168 saat ekler diye korkum.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Mi 10 şu an üvey evlat gibi pek kullanıcı yok. Rom olsun yardım olsun çok sıkıntılı şu an.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Arkadaşlar bu konuyu açalı çok oldu bir süre cihaz bul özelliğini vs kapalı tuttum ancak şimdi yine açtım özellikle senkronizasyon için önemli bu konu benim için. Arama geçmişi ve msj lar yedekleme yapmıyor sim kart aktif olmayınca. Şimdi dili İngilizce yaptım bölgeli united kingtom yaptım hesabı kaldırım tekrar açtım yeniden başlattım. Yapmam gereken başka bir şey var mı. Şunu aktif etmem gerek. Lütfen başka çözümü olan varsa yazsın.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Arkadaşlar lütfen bir alternatif varsa paylaşın...

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Arkadaşlar lütfen bir alternatif varsa paylaşın...
Ayarlar Sim kartlar mobil ağlara girip kullandığınız hatta tıklayın sim1 veya sim2 hangisini kullanıyorsanız sim kart numarasınız düzenleye tıklayın. kendi numaranızı o kısma +905xx şeklinde başlayarak yazıp mi hesabından çıkış yapın devamında telefonu yeniden başlatıp mi hesabına giriş yapıp sim kart etkinleştirmeyi deneyin muhtemelen çözülecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu yaparken bölge türkiyede deneyin ilk başta

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Ayarlar Sim kartlar mobil ağlara girip kullandığınız hatta tıklayın sim1 veya sim2 hangisini kullanıyorsanız sim kart numarasınız düzenleye tıklayın. kendi numaranızı o kısma +905xx şeklinde başlayarak yazıp mi hesabından çıkış yapın devamında telefonu yeniden başlatıp mi hesabına giriş yapıp sim kart etkinleştirmeyi deneyin muhtemelen çözülecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu yaparken bölge türkiyede deneyin ilk başta
Maalesef hocam olmadı. Teşekkür ederim

Oyla:

mirdem

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Yazılımcı
Konular
3
Operatörünüzün müşteri hizmetleri ile görüşün ve yurtdışı ile ilgili herşeyi kapattirin. Veya cihazı bul hizmetini kapatarak da bu sorunu çözebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt