Soru Mi 10 Pro Xiaomi.eu MIUI 12.1.3.0 Stabil Rom Kullanımları

• Konbuyu başlatan yllcn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 3K

yllcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Mi5
Konular
8
Merhaba,

Telefonumda Xiaomi.eu MIUI 12.1.2.0 Stabil Rom yüklü kullanıyorum arada navi yada uygulamalarda atma harici hiç bir sorun yaşamıyorum, yalnız güncelleme geldiğini görüyorum Xiaomi.eu MIUI 12.1.3.0 Stabil Rom, sizlerden ricam bunu kullanan ve sorun yaşayan var mıdır?

Ben Mi 10 da Xiaomi.eu MIUI 12.1.3.0 Stabil Rom kullandım çok sorun olmuştu beni soğurmuştu ama kullananların yorumları önemli benim için teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.

feritim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
18
başlı başına oln en büyük sorun cihazın şarjı emmesi dahilinde geçişlerde takılmalar mevcut.ısınması ve bu ısının cihazı kapatmadıkca düşmemesi.şahsi tavsiyem eu 12.0.4 stabil.gayet akıcı ve sorunsuz calışıyor

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Eu beta weekly tavsiye ederim.6.5-7 saat arası ekran sürwsi veriyor ve gayet akıcı.eu beta weekly candır

Oyla:

fthpro35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 10 pro
Konular
1
Bazı uygulamalar dan sürekli atıyor, WhatsApp da düzgün çalışmıyor 12.1.3 hiç memnun değilim

Oyla:

obulek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 10 pro
Konular
18
Eu beta weekly tavsiye ederim.6.5-7 saat arası ekran sürwsi veriyor ve gayet akıcı.eu beta weekly candır
Hangi sürüm kullanıyorsunuz hocam ? Şuan kernelle ilgili sorun varmış galiba weekly hiç kullanmadım ama aklımın bi köşesinde hep o var :) ayrıca makro modda fotoğraf çektiğinizde soeun oluyor mu denediniz mi acaba ?

Oyla:

yllcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
Mi5
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Bugün güncelledim ve kullanıyorum bir sorun yok, ama tek ricam var bilen var mıdır bilmem ama WhatsApp mesajı gelince ekran kilitli ise bildirim ama yüz tanımadan otomatik acılınca mesajı okunabilmesini ayarlayamıyorum :((((

Teşekkür ederim.

Oyla:

obulek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 10 pro
Konular
18
Merhaba,

Bugün güncelledim ve kullanıyorum bir sorun yok, ama tek ricam var bilen var mıdır bilmem ama WhatsApp mesajı gelince ekran kilitli ise bildirim ama yüz tanımadan otomatik acılınca mesajı okunabilmesini ayarlayamıyorum :((((

Teşekkür ederim.
Stabil mi kurdunuz haftalık mı ?

Oyla:
Üst Alt