Yardım Mi 10 Pro Eu rom miui 13 twrp den güncelleme yapılmıyor

clb19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çelebi
Cihazım
MI Note 6 Pro
Konular
2
Eu stabil rom kullanıyorum mi 10 pro cihazımda şuan eu 12.5.10 sürümü yüklü daha önce güncelleme yaparken otodan indirip yükleniyordu . Oto dan yapılmasa bile siteden indirip twrp üzerinden kolayca yapıyordum ama şimdi güncellerken failed hatası alıyorum. İndirdiğim dosyanın sonu fastboot.zip şeklinde normalde .zip şeklinde biterdi . Bunu nasıl halledebilirim öncelik telefonu sıfırlamadan halledebilmek normal güncelleme gibi .

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Eu stabil rom kullanıyorum mi 10 pro cihazımda şuan eu 12.5.10 sürümü yüklü daha önce güncelleme yaparken otodan indirip yükleniyordu . Oto dan yapılmasa bile siteden indirip twrp üzerinden kolayca yapıyordum ama şimdi güncellerken failed hatası alıyorum. İndirdiğim dosyanın sonu fastboot.zip şeklinde normalde .zip şeklinde biterdi . Bunu nasıl halledebilirim öncelik telefonu sıfırlamadan halledebilmek normal güncelleme gibi .
Fastboot demek mi flash tool Ile pcden kurmanız gerekiyor hocam TWRP ile imkansız kurulum o rom için adı üzerinde zaten fastboot rom.

clb19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çelebi
Cihazım
MI Note 6 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot demek mi flash tool Ile pcden kurmanız gerekiyor hocam TWRP ile imkansız kurulum o rom için adı üzerinde zaten fastboot rom.
Miui 13 romu indirdim güncelleme kısmından güncelleme paketi seç diyorum ve miui 13 romu seçince güncellemek için onay istiyor . Bu şekilde güncellesem sorun olur mu ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Birde dediğim şekilde güncellenmiyorsa . Mi flash fasboot romu nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz ?

Üst Alt