Yardım Mi 10 lite sorunlar

kuscuali

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
Mİ10LITE
Konular
1
cihazı 3 gün oldu alalı mi12 güncellemesi geldi güncellemeyi yüklerken cihaz kapandı açılmıyor ..
not cihaza hiçbir işlem yapılmadı cihaz türkiye garantili cihazı

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Güncelleme esnasında siz kapatmadınız değil mi, çünkü o esnada kapatılırsa, ya da kendiliğinden o bağlantı kopar işlem yarıda kalırsa kilitleniyor cihaz. Garantiye yollamaktan başka çaresi de yok diye biliyorum.

Oyla:

kuscuali

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
Mİ10LITE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle cvp için teşekkür ederim..
güncelleme esnasında yarıda kaldı sonra ben devam ettirdim sonra takip etme şansım olmadı enson baktığımda güncelleme 85 de idi sonrasında bakayım dedim ne durumda diye yarım ssat sonra cihaz kapalıydı sonra ne yaptıysam açılmadı bütün tuşlara bile basılı tuttum hiç tepki yok..

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Nadiren de olsa olabiliyor, güncelleme esnasında kendiliğinden takılıp açılmaması. Neyse ki garantili cihaz, boşuna sağını solunu ellemeyin kimseye, garantiye yollayın derim. Dışarıdan bir yerden yaptırmaya kalsanız arka kapak açılıp edl moduna yeniden yazılım atılması lazım diyecekler muhtemelen, bu da garanti dışı bırakır cihazınızı

Oyla:

kuscuali

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
Mİ10LITE
Konular
1
TEŞEKKÜR EDERİM.YÖNLENDİRMEN DOĞRULTUSUNDA GARANTİYE GÖNDERİCEM..
Hocam bir tavsiyeye ihtiyacım var yardımcı olurmusun.
malum bahsettiğim gibi garantili bir cihaz aldım..
yurtdışı bir cihaz alsam.global hint sürümü diye birşey varmış arama arayüzü ve seskayıt özelliğide varmış onu yüklersem mi12 hint global versiyon yada varmı böyle room varsa cihaz stabil çalışırmı..12 den sonra güncelleme almasıda sorun değil

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Arama ve mesaj uygulamalarının xiaominin kendi uygulaması olması, yani dediğiniz gibi kayıt özelliğinin olması yüklü olan yazılım ile alakalıdır. Garantili cihazlarda - delta servis garantisi hariç - BL kilidini açtığınız anda garanti dışı kalır, garantisiz cihazda ise böyle bir dert zaten olmadığı için Eu rom yükleyerek sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz, miui 12 dahil birçok sürümü var eu romun

Oyla:

kuscuali

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
Mİ10LITE
Konular
1
saol hocam 2 sene öncesine kadar xiomia kullandım yine sırf çift uygulama ve seskaydı için döneyim dedim şansıma artık goole arama ve mesaj arayüzünü kullanıyormuş...

tüm kiymetli cvp ların için çok saol emeğine sağlık

Oyla:
Üst Alt