Yardım Mi 10 lite parmak izi

Yusufdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi 10 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selam aleyküm mi 10 lite global kayıtlı telefon var bende parmak izi eklemeye gidiyorum yarıya kadar geliyorum yarodan donra tekrar deneyin diyo kalibrasyon yapmayı deniyorum 1503 get calibration failed diyo calibrr olmuyo bilgisi olan yardım edebilirmi

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Selam aleyküm mi 10 lite global kayıtlı telefon var bende parmak izi eklemeye gidiyorum yarıya kadar geliyorum yarodan donra tekrar deneyin diyo kalibrasyon yapmayı deniyorum 1503 get calibration failed diyo calibrr olmuyo bilgisi olan yardım edebilirmi
Bu işlem yeni rom attıktan sonra mı oldu? Eğer her yolu denediyseniz ve kalibrasyon sırasında da halen hata veriyorsa, persist yükleyerek bu sorunu aşabilirsiniz. Aşağıdaki konudan destek sağlayabilirsiniz.

Oyla:

Yusufdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu işlem yeni rom attıktan sonra mı oldu? Eğer her yolu denediyseniz ve kalibrasyon sırasında da halen hata veriyorsa, persist yükleyerek bu sorunu aşabilirsiniz. Aşağıdaki konudan destek sağlayabilirsiniz.

Rom vs atmadım ben 2.sahibiyim benden önceki atmışsa bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu dediğinizi sadece bilgi sayar üzerini yspılıyo telefondan olmuyomu

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Rom vs atmadım ben 2.sahibiyim benden önceki atmışsa bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu dediğinizi sadece bilgi sayar üzerini yspılıyo telefondan olmuyomu
Telefon üzerinden yapabilmeniz için bazı araçlara ihtiyacınız var. Es dosya yönetici uygulamasını indireceksiniz, tgz uzantılı bir global rom indireceksiniz, es dosya ile tgz uzantılı romun içine girip oradan persist dosyasını cihaz hafızasına çıkartacaksınız, twrp ye girip oradan da çıkarttığınız persist' i bulup yükleyeceksiniz.

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Telefon üzerinden yapabilmeniz için bazı araçlara ihtiyacınız var. Es dosya yönetici uygulamasını indireceksiniz, tgz uzantılı bir global rom indireceksiniz, es dosya ile tgz uzantılı romun içine girip oradan persist dosyasını cihaz hafızasına çıkartacaksınız, twrp ye girip oradan da çıkarttığınız persist' i bulup yükleyeceksiniz.
Okurken yoruldum hocam valla helal olsun çok güzel açıklamışsınız

Oyla:

Kellermenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 10 lite 5g
Konular
4
Yukarıda yazılmış ben de soyliyim yeniden persist yuklemen gerekiyor.rehberi araştırıp yapabilisin. Aynı cihaz bende de var.aklina takılan bişey olursa sorabilirsin

Oyla:
Üst Alt