Yardım Mi 10 Lite geelen çağrı otomatik açılma problemi

byycal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
2
Arkadaşlar bu sabah ceketimin iç cebinden gelen "alo alo" sesleri ile arandığımı ve telefonumun açıldığını anladım. İlk başta hareket etmiş veya dokunmuş olmam düşüncesiyle önemsemedim. Fakat telefon masanın üzerindeyken de zil sesi ile birlikte kendi kendine açılınca gün boyu bunu kendime iş edindim fakat çözüme yönelik bir sonuç alamadım. Telefon sessizde de olsa, rahatsız etme modunda da olsa karşı tarafın araması ile birlikte kendi kendine açılıyor. Bu problemin bir çözümü var mı?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu kısım açık olabilir...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

byycal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kısım açık olabilir...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
O işaretlediğiniz kısım da dahil olmak üzere telefonda girip çıkmadığım yer kalmadı. En son dün akşam volteyi aktif etmek için *#*#86583#*#* tuşlamıştım. Arkasından yine dün akşam 3-4 kere daha aranmıştım ve bu problem olmamıştı. Güncelleme de yapmadım, herhangi bir program da indirmedim. Sıkıntım çok büyük. Günde ortalama 40-50 arasında görüşme yapıyorum. Bunun yarısında ben aranıyorum. Açmak istemediğim kişiler de oluyor. Ama telefon otomatik açılıyor. Bu gün benim için işkenceye dönüştü resmen. İşin ilginç tarafı telefon sessizde de olsa, rahatsız edilmeme modunda da olsa açılıyor.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
O işaretlediğiniz kısım da dahil olmak üzere telefonda girip çıkmadığım yer kalmadı. En son dün akşam volteyi aktif etmek için *#*#86583#*#* tuşlamıştım. Arkasından yine dün akşam 3-4 kere daha aranmıştım ve bu problem olmamıştı. Güncelleme de yapmadım, herhangi bir program da indirmedim. Sıkıntım çok büyük. Günde ortalama 40-50 arasında görüşme yapıyorum. Bunun yarısında ben aranıyorum. Açmak istemediğim kişiler de oluyor. Ama telefon otomatik açılıyor. Bu gün benim için işkenceye dönüştü resmen. İşin ilginç tarafı telefon sessizde de olsa, rahatsız edilmeme modunda da olsa açılıyor.

Tek seçenek kalıyor, telefona reset atmak..

Üst Alt