Yardım Mi 10 Lite 5g yanlı rom yükledim

Komikanizm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aaa
Cihazım
aaa
Konular
1
Merhaba değerli forum üyeleri,
Mİ 10 Lite telefonuma root yaparken twrp ekranında yanlılıkla sistemi çökerttim. İçindeki yazılım silindi. Yeni yazılımı orjinal siteden indirdim fakat reboot ekranı açılıp sürekli u hatayı veriyor " This MIUI version can't be installed on this device." Böyle bir hata veriyor. Versiyon ile alakalı. Cihazın bootloader kilidi açıktı. Şimdi bu yazılımı nasıl silebilirim. Yeni yazılımı nasıl yükleyebilirim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba değerli forum üyeleri,
Mİ 10 Lite telefonuma root yaparken twrp ekranında yanlılıkla sistemi çökerttim. İçindeki yazılım silindi. Yeni yazılımı orjinal siteden indirdim fakat reboot ekranı açılıp sürekli u hatayı veriyor " This MIUI version can't be installed on this device." Böyle bir hata veriyor. Versiyon ile alakalı. Cihazın bootloader kilidi açıktı. Şimdi bu yazılımı nasıl silebilirim. Yeni yazılımı nasıl yükleyebilirim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihaz çin cihazıydı muhtemelen ve global romda kilidi kapatmışsınız gibi duruyor
Bu hatanın sebebi bu öncelikle
İkincisi cihaz fastboot moda giriyorsa mi unlock ile kilidini açmayı deneyin eğer hata verirse o zaman sizin yapabileceğiniz bir şey yok yetkili hesapla rom atılması gerek demektir geçmiş olsun.

Oyla:

Komikanizm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aaa
Cihazım
aaa
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaz Fastboot a giriyor. Mi Unlock programını indirdim. Fakat "kilit aç" butonu aktif değil. Telefonu görmüyor sanırım. Ama usb ile pc ye bağladığımda cihaz bağlandı uyarısı geliyor. Yani Bilgisayar Android bağlandı diyor..

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
cihaz Fastboot a giriyor. Mi Unlock programını indirdim. Fakat "kilit aç" butonu aktif değil. Telefonu görmüyor sanırım. Ama usb ile pc ye bağladığımda cihaz bağlandı uyarısı geliyor. Yani Bilgisayar Android bağlandı diyor..
Kabloyu bilgisayarda farklı bir çıkışa bağlayın

Oyla:

Komikanizm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aaa
Cihazım
aaa
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloyu bütün soketlerde denedim fakat kilit aç butonu hala pasif :( hatta telefon Reboot ekranına geliyor fakat xiaomi Mi tool programından mi 10 lite ı bulamıyorum

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Kabloyu bütün soketlerde denedim fakat kilit aç butonu hala pasif :( hatta telefon Reboot ekranına geliyor fakat xiaomi Mi tool programından mi 10 lite ı bulamıyorum
Eğer bilgisayar görmüyor ise maalesef yetkili hesap gerekli hocam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
mi flash unlock uygulamasını c sürücüsüne atıp çalıştırın ozaman cihazı görür. ama bu cihazda bu şekilde bootloader açamazsınız.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
mi flash unlock uygulamasını c sürücüsüne atıp çalıştırın ozaman cihazı görür. ama bu cihazda bu şekilde bootloader açamazsınız.
Normal şartlarda eğer kilidi kendi hesabıyla açtı ise kilit direk açılıyordu hocam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Normal şartlarda eğer kilidi kendi hesabıyla açtı ise kilit direk açılıyordu hocam
aynen ama muhtemelen çin model cihaz ve kilit açık geldi o yüzden olmaz diye tahmin ediyorum.

Oyla:

Komikanizm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aaa
Cihazım
aaa
Konular
1
Hocam çok teşekkürler. Şuan kilit aç aktif halde. Bu butona bastığım zaman yazılım açılır hale gelir mi ne yapmam gerekiyor.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Butona bastığım zaman cihazı doğruladı. Fakat Kiliti açmadı

Oyla:
Üst Alt