Yardım Mi 10 Lite 5G - Kapanıp Açılma ve Performans Kaybı Sorunları

mrdly0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yıldırım
Cihazım
Mi 10 Lite 5G
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13....
Telefon Modeli
Mi 10 Lite 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
2-3 aydır Yurtdışı Mi 10 Lite 5G 128GB kullanıyorum.

Dün telefon bi anda kapandı ve 5-6 kez logoda gitti geldi. Güç bela tuşlarla açmayı başardım.

Bugün aynı durumu 2 kez daha yaşadım. Tahminim şarj %60 civarına düşünce başlıyor bu sorun.

Sadece kapanma açılma değil, performans kaybı da hissettiriyor. 5 dakika Pubg oynayınca çok fena kasmalar ms yükselmeleri oluşuyor.

Format attım, en son yazılımı tekrar yükledim sorun devam ediyor.

Telefonun pili kötü durumda biliyorum ama bu sorunların sebebi olabilir mi? Tavsiyeniz neler

Ü

Üye silindi 265308

Guest
2-3 aydır Yurtdışı Mi 10 Lite 5G 128GB kullanıyorum.

Dün telefon bi anda kapandı ve 5-6 kez logoda gitti geldi. Güç bela tuşlarla açmayı başardım.

Bugün aynı durumu 2 kez daha yaşadım. Tahminim şarj %60 civarına düşünce başlıyor bu sorun.

Sadece kapanma açılma değil, performans kaybı da hissettiriyor. 5 dakika Pubg oynayınca çok fena kasmalar ms yükselmeleri oluşuyor.

Format attım, en son yazılımı tekrar yükledim sorun devam ediyor.

Telefonun pili kötü durumda biliyorum ama bu sorunların sebebi olabilir mi? Tavsiyeniz neler
Saydıklarınız pil yani güç kaynaklı sorunlar gibi geliyor bana.

Oyla:

mrdly0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yıldırım
Cihazım
Mi 10 Lite 5G
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saydıklarınız pil yani güç kaynaklı sorunlar gibi geliyor bana.
Cihaz şimdi daha da kötü durumda. Artık şarjdan çıkarınca 5 dakika ancak kullanabiliyorum, performans düşüyor, internet aşırı yavaşlıyor, kapanıyor ve sürekli logoda git gel yapıyor. %100 ve şarj bağlıysa sorunların çoğu olmuyor.

Cihazı tamirciye gösterdim, cihazla çok oyun oynanmış dedi. (doğru, ekranda gölgelenmeler var) işlemci ısınıyorsa ve soğutulamıyorsa o yüzdendir, ana kart değişmesi lazım, tavsiye etmem yeni telefon al dedi.
(Ne kadar doğrudur bilmiyorum)

Sorunun pilden kaynaklı olduğunu bende düşünüyorum ama telefon bildiğim kadarıyla tr'de satılmadı ve internetten alacağım bataryanında orjinal olmama ihtimali var. Eğer sorun pilde değilse pil için boşuna 500-600 lira ödemiş olacağım.

Oyla:
Üst Alt