Yardım Mi 10 EU rom hakkında önemli

proftime

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
HTCDESİRE500
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Mi10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Xiaominin son amiral gemisi olan mi10 aldım. Lakin biliyosunuz global versiyonlarında tek sim kart girişi var çift sim girişli lakin diğeri kapalı. Ben internetten çift sim kart tepsisi aldım. Normalde tek sim kartı yerinde 4 ay kullanabiliyoruz hala imei gelmediği için. Ama bu telefonlar özünde 2 sim desteklediği için çin versiyonunda bir rom atıp iki simi de görmesini sağlayabilirim. Buraya kadar her şey hoş ama hangi romu nasıl atarım ve rom yükleme nasıldır nereden bulunur bilgim yok. Çift hat soketi görebilmesi için. Yoksa telefon çöp olacak 4 ay sonunda

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
Kardeşim öncelikle bootloader kilidini açmak lazım ki rom yükleyebilesin sonra cihazına uygun twrp orange fox vb gibi recovery yüklemen lazım miui rom sitesinde cihazına uygun global romlar mevcut buradan bakabilirsiniz :) eu rom gibi custom rom arıyorsanız buraya bakabilirsiniz cihazınızın ismi tucana olarak geçer bu adımları izleyerek custom rom global rom kurabilirsiniz

Oyla:

proftime

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
HTCDESİRE500
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim öncelikle bootloader kilidini açmak lazım ki rom yükleyebilesin sonra cihazına uygun twrp orange fox vb gibi recovery yüklemen lazım miui rom sitesinde cihazına uygun global romlar mevcut buradan bakabilirsiniz :) eu rom gibi custom rom arıyorsanız buraya bakabilirsiniz cihazınızın ismi tucana olarak geçer bu adımları izleyerek custom rom global rom kurabilirsiniz
Kralsın üstad. Lakin dediğim şey mantıklı ve olur değil mi:))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve o ilk attığınız linktekilerden hangisi eu rom ki? Eea var ru var global var bir de

Oyla:

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
Kralsın üstad. Lakin dediğim şey mantıklı ve olur değil mi:))

Ve o ilk attığınız linktekilerden hangisi eu rom ki? Eea var ru var global var bir de
EEA yazan eu rom kral :)

kral birde normalde çift sim desteği olan Mİ cihazların da sim1 e hafıza kartında takılıp kullanabiliyorsun

sana ilk verdiğim linkte ki EEA romunu Miflash ile yüklemen lazım global olduğu için

Son düzenleme:
Oyla:

proftime

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
HTCDESİRE500
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kral birde normalde çift sim desteği olan Mİ cihazların da sim1 e hafıza kartında takılıp kullanabiliyorsun

sana ilk verdiğim linkte ki EEA romunu Miflash ile yüklemen lazım global olduğu için
Tamamdır kral 10 gün içerisinde deneyip paylaşırım durumu

Oyla:

Mehmetdalgic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Harita Mühendisi
Konular
2
Herkes sorun oldu mu paylaşım yapıyor, ama sorununu çözünce kimse şu şekilde çözdüm diye cevabı yazmıyor :)))

Oyla:

sedat47400

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Poco F2 PRO
Konular
0

İyi günler ben başka bir kullanıcıyım belirtmek istiyorum EEA yazan rom global Avrupa romu çift hat değil
.
EU ise geliştirici romu çift hatlı

Oyla:
Üst Alt