Yardım Mi 10 Ekran Değişim Sorunu

mehmetle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi10
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.2 M2001J2G
Telefon Modeli
Mİ10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar konuyu özetleyim; Yurtdışından 2. El Mi10 Getirttim (Sadece Mi10 8/128) malesef şebeke sorunu çıktı, botloader kapalıydı ve şabeke olmayınca açamadım, yazılımsal mı donanımsalmı baya kafa yorup bi kaç şekilde türlü uğraşsam da botloader kilidini açamadım, telefon kenarda yatarken anakartı kullanmak amacıyla ekranı çatlak 2. bir Mi10 daha getirttim, telefoncu arkadaşa götürüp ikisini de aynı anda söktürdüm, kırık ekranlının anakartını ilk telefona taktık ama ekranda display hatası yazan yabancı bi yazı çıktı, çaprazlama denedik ama bi türlü iki telefondan bi telefon yapamadık, kırık ekranlı olanı toplayıp botloader açma işlemini yaptım gün bekliyor, şebeke sorunu olan telefonu geri toplayınca bu sefer de o açılmaz oldu. Hiç tepki vermiyor halbuki sadece şebeke sorunu vardı. Kozmetiği kusursuz temizlikte içim yanıyor, Sorularım şunlar;

1- Botloader kilitli iken söktümüz için telefon acaba donanım değişikliğine karşı hırsızlık vs düşünüp kendini korumaya mı alıyor?
2- G serisi vs. farklı sürümden kaynaklanan donanım uyuşmazlığı mı var?
3- Kendini kapayan telefon hiç hat takılmadığı için acaba güvenlik amaçlı mı kapandı yoksa telefoncu arkadaş yanlış bişey mi yaptı?

Tecrübesi olan arkadaşlar yorum ya da öneride bulunabilirse memnun olurum,

Üst Alt