MIUI 12 Mİ 10 - EEA Avrupa Kararlı Rom v12.0.6.0 İndirme Bağlantıları

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Selamün aleyküm dostlar Mi 10 için avrupa kararlı rom indirme linkleri aşağıdadır (Avrupra romudur )

✓ Recovery İndirme Bağlantısı :

✓ Ota İndirme Bağlantısı :

✓ Fastboot indirme bağlantısı

Moderatör tarafında düzenlendi:

medracs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi 10
Konular
13
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Selamün aleyküm dostlar Mi 10 için avrupa kararlı rom indirme linkleri aşağıdadır (Avrupra romudur )

✓ Recovery İndirme Bağlantısı :

✓ Ota İndirme Bağlantısı :
Tek sim mi?

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rom ile sim kart düşmesinin alakası olmaz bende çift sim kullanıyorum o kadar rom değiştim herhangi bir sorun yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rom ile sim kart düşmesinin alakası olmaz bende çift sim kullanıyorum o kadar rom değiştim herhangi bir sorun yaşamadım
ha diyelim senin cihaz orijinali çift sim ise sim 1 aktif olarak kullanırsın sim 2 görünmez herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum :)

medracs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi 10
Konular
13
Sim kart düşmesi oluyor demedim hocam mi 10 tek sim kayıtlı china cihazı şuan stock romlarda birtek Hindistan'da çalışıyor diğerlerinde çalışmıyor bite eu stabilde oyuzden sordum

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53
Sim kart düşmesi oluyor demedim hocam mi 10 tek sim kayıtlı china cihazı şuan stock romlarda birtek Hindistan'da çalışıyor diğerlerinde çalışmıyor bite eu stabilde oyuzden sordum
paylaştığım rom avrupa stabil rom hocam eğer avrupa stabildile çalışıyor ise çift sim romu yükleyip gözlemleyip bana dönüş yapabilirsiniz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)

medracs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi 10
Konular
13
paylaştığım rom avrupa stabil rom hocam eğer avrupa stabildile çalışıyor ise çift sim romu yükleyip gözlemleyip bana dönüş yapabilirsiniz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)
Aynen hocam çok mantıklı :) bilginiz vardır diye sormuştum zaten sorun yok , deneyince yoruma yazarım :).

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53

medracs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi 10
Konular
13
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha diyelim senin cihaz orijinali çift sim ise sim 1 aktif olarak kullanırsın sim 2 görünmez herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum :)
Hocam şöyle soyleyim china cihazi tek sim tepsisi ile üretiliyor ama cihazın içinde 2 sim yeri var benim aldığım cihazda da çin olmasına rağmen cift sim tepsisi ile geldi ben cihazi sim 1 e kaydettim sim 2 boş gibi düşünün bu rom da sadece sim 2 için destek veriyorsa kullanılmıyor karışık bir durum tam ifade edemedim sanırım :)

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53
Hocam şöyle soyleyim china cihazi tek sim tepsisi ile üretiliyor ama cihazın içinde 2 sim yeri var benim aldığım cihazda da çin olmasına rağmen cift sim tepsisi ile geldi ben cihazi sim 1 e kaydettim sim 2 boş gibi düşünün bu rom da sadece sim 2 için destek veriyorsa kullanılmıyor karışık bir durum tam ifade edemedim sanırım :)
aynen hocam anladım hocam genellikle romlarda sim1 her zaman aktif olur siz zaten kaydı sim 1 yapmışsınız sorun çıkmayacaktır deneyebilirsiniz

medracs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi 10
Konular
13
Tam tersiymis hocam :) o vakit şöyle oluyor fabrikasyon çıkışında sim 1 e kayıt izni yok sim 1 direk öyle eleniyor sim 2 de , rom tek sim olduğundan eleniyor çünkü desteği sim 1 e veriyor oyuzden çift sim desteklemeyen stock romlarda çalışmıyor :) denedim buarada olmuyormus :).

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-10-29-15-40-08-162_com.android.phone.jpg
    Screenshot_2020-10-29-15-40-08-162_com.android.phone.jpg
    190,3 KB · Görüntüleme: 21
Üst Alt