- Adım
- özgür baran
- Cihazım
- Mi 19 T
- Meslek
- Grafiker reklamcı
- Konular
- 2
Sorun bendede var çözüm bulundu mu acaba ??
Oyun güncelledikten sonra 2 3 oyun attım bi sıkıntı cıkmadıKankam aynı sorun bende de var bi çözüm bulabildin mi
Kanka baktım şimdi devam ediyor sorunKankam aynı sorun bende de var bi çözüm bulabildin mi
Yok kral oldu sanmıştım ama olmamış 2 el attım 60 fps olduSorun bendede var çözüm bulundu mu acaba ??
Grafik ayarlarinda 90 fps cikiyor oyunda sabit 60 fps aliyorum sorun ne olabilir arkadaslar bir suru gf x tool programi denedim sonuc ayni
Merhaba bende 10T Pro kullanıyorum ve aktif olarak Pubg Mobile oynuyorum herhangi bir ayar yapmadım 90 FPS oynuyorum dikkat ettiniz mi bilmem ama lobide iken 90 FPS vermiyor oyun başladığında baktinizmi oyun içindeyken de vermiyorsa o ayrı bir konu
Bunu daha once yaptim 90 fps cikiyor ayarlardan kisitlamayida kaldirdim ama sorun devam ediyor ekran yenileme hizida 90 hz 60 61 fps de sabit duruyor
Grafik ayarları kısmında yan sekmeye dikkat edin. Lobi için ayrı grafik ayarı mevcut.Merhaba bende 10T Pro kullanıyorum ve aktif olarak Pubg Mobile oynuyorum herhangi bir ayar yapmadım 90 FPS oynuyorum dikkat ettiniz mi bilmem ama lobide iken 90 FPS vermiyor oyun başladığında baktinizmi oyun içindeyken de vermiyorsa o ayrı bir konu
Kankam aynı sorun bende de var bi çözüm bulabildin mi