Yardım Mi 10 12/256 kamerayi acinca telefon res atip loop a dusuyor

0khaN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okhan
Cihazım
mi10
Konular
2
Kolay gelsin herkese.farkli romlar denedim persis dosyasi denedim ama olmadi.donanim ayarlarinda kamera kontrolunde de hata veriyor sad2ce parmak izi kalibrasyonunun oldugu yere girince hatayi gosteriyor.normal sekilde kameraya girince biraz zaman gectiginde telefon kendini kapatıp loop a düşüyor bazen açılıyor bazen twrp kurup açabiliyorum. testlere girip birdaha seçeneklerden parmak izi fln düzeltmesi yapılan yere girip kameraya girince bir hata kodu çıktısı veriyor buraya yapistirabiliyorum birazini. Bu hata kodunu hangi programla düzenleyebilir miyim internette birkaç kod satırı bulabildim ama düzeltme işlemi için nasıl bir yol izleyecegimi bilmiyorum.kamera sorunlu olsa hiç acılmazdı.
: cameraId was null
at ( )
at ( )
Bir kısmı boyle

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Full stock rom atmayı denediniz mi? Persist ve diğer tüm partitionlar 0-dan yazılıyor. Bence onu deneyin önce.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

ahmetakif616

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Akif
Cihazım
Redmi 8
Konular
36
Kolay gelsin herkese.farkli romlar denedim persis dosyasi denedim ama olmadi.donanim ayarlarinda kamera kontrolunde de hata veriyor sad2ce parmak izi kalibrasyonunun oldugu yere girince hatayi gosteriyor.normal sekilde kameraya girince biraz zaman gectiginde telefon kendini kapatıp loop a düşüyor bazen açılıyor bazen twrp kurup açabiliyorum. testlere girip birdaha seçeneklerden parmak izi fln düzeltmesi yapılan yere girip kameraya girince bir hata kodu çıktısı veriyor buraya yapistirabiliyorum birazini. Bu hata kodunu hangi programla düzenleyebilir miyim internette birkaç kod satırı bulabildim ama düzeltme işlemi için nasıl bir yol izleyecegimi bilmiyorum.kamera sorunlu olsa hiç acılmazdı.
: cameraId was null
at ( )
at ( )
Bir kısmı boyle
hocam camfix adli bir modul var indirip magisk uzerinden denermisiniz

0khaN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okhan