Diğer Meyve Sıkacağı Önerisi

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Merhaba portakal nar sıkacağı arıyorum. Biraz araştırma yaptım piyasada karşıma çıkanların çoğu biryerlerinden kırılıyor. Eğer varsa uzun süreli kullanıp memnun kalanlardan marka model tavsiyesi alabilirmiyim.Bütçem 200tl civarında.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Siemens'te çalışıyorum ve bendeki narenciye sıkacağının fiyatı (MC30000 modeli, polikarbon) peşin olarak 283 tl. düşünürseniz ve İstanbul'da Anadolu yakasında ikamet ediyorsanız mağaza adresimi vereyim konuşalım ya da kargo edeyim tarafınıza. Gala1905

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Elektronik katı meyve sıkacağı önermiyorum hocam, temizlemesi de zahmetli tadı da verilen emeğin ürününü vermiyor. Sunny önermiyorum.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Şu büfelerde kullanılan metallerden düşünün hocam sağlam kırılmaz inanın burada herkes şimdi o bu derken kafan daha çok karışacak
Selametle
Kesinlikle katılıyorum hocam

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu büfelerde kullanılan metallerden düşünün hocam sağlam kırılmaz inanın burada herkes şimdi o bu derken kafan daha çok karışacak
Selametle
Büfelerin kullandığı marka model nedir acaba bilginiz varmı piyasada ona benzer çok ürün var neredeyse hepsindede farklı şikayetler var

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siemens'te çalışıyorum ve bendeki narenciye sıkacağının fiyatı (MC30000 modeli, polikarbon) peşin olarak 283 tl. düşünürseniz ve İstanbul'da Anadolu yakasında ikamet ediyorsanız mağaza adresimi vereyim konuşalım ya da kargo edeyim tarafınıza. Gala1905
Cihazın inceleme videosunu bulamadım ama emsallerine bakınca kolludan daha zahmetli her ne kadar yorumları olumlu olsada kollu sıkacağa yönelmek daha mantıklı geldi teklifiniz için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selametle
Büfeler bundan mı kullanıyor acaba heryeri demir aksam
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi geri bildirim bu alette var ama fiyatı yüksek uyguna bulabileceğim biryer varmı acaba

Son düzenleme:

EMPYRİUM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk As
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
10
Katı meyve sıkacağı var bende Philips'in zamanında gözümü karartıp 300 tl gibi bir rakama almıştım o zamana görede o rakam değerliydi. Philips HR1836/00 Viva Collection diye kompakt ve temizliği rahat bir üründü ancak bu kollu büfe tipi press olup meyvelerin suyunu çıkartanlar çok daha bereketli oluyor ve çok daha leziz geliyor içtiğiniz meyve suyunun tadı ne yalan söyliyeyim ki ben Philips olmasına rağmen diyorum bunu. Ancak alacaksanızda o denli birşey zaten şuan için 200-300 liraya satılanlar iş görmez memnun da kalmazsınız. Sinbo, sunny, king gibi markalardan da uzak durmak gerek sızdırma yapıyor ve sızan meyvenin suyu motora kadar giriyor.

Üst Alt