Metin Duzenlememe İzin Vermiyor

SlowyDefend

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alpay
Cihazım
Mi 5 Pro
Konular
19
Arkadaşlar yazı yazarken çok sık karşılaştığım bir durum var. Diyelim ki yazı yazarken bir hata yaptım. Bu hatanın olduğu yere silmek için tikladigimda klavye aktif olmuyor. Ya bütün kelimeyi seçip düzelt diyor ya da üst menü açıp ara kopyala gibi seçenekler sunuyor fakat kesinlikle klavye çıkmıyor. Nedir bunun olayi nasil çözebiliriz?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SlowyDefend

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alpay
Cihazım
Mi 5 Pro
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kırmızı ile altı çizilen yerlerden bahsediyorsunuz galiba? Ayarlar/Ek Ayarlar/Diller ve Giriş altından yazım denetleyiciyi kapatabilirsiniz.
Hocam sadece kırmızı çizgili durumlarda değil. Mesela yanlışlıkla "aşağıdaki lerden" yazdım ve bu boşluğu da sildirtmiyor. Metnin en son kelimesine geleyim hepsini silip tekrardan yazayım diyorum onu da yaptırtmıyor. Kim kullanıyor telefonu belli değil canı istemezse yazamıyorum :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam sadece kırmızı çizgili durumlarda değil. Mesela yanlışlıkla "aşağıdaki lerden" yazdım ve bu boşluğu da sildirtmiyor. Metnin en son kelimesine geleyim hepsini silip tekrardan yazayım diyorum onu da yaptırtmıyor. Kim kullanıyor telefonu belli değil canı istemezse yazamıyorum :D
Metin düzeltmeyi kapattıktan sonra da sıkıntınız devam ederse farklı bir klavye uygulaması da deneyebilirisiniz hocam.

Üst Alt