Soru Metal kayış kullanan var mı?

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
71
Mi band 3 bilekliğim yırtıldı metal kayış almayı düşünüyorum alan deneyen var mı hiç?

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Mi band 3 bilekliğim yırtıldı metal kayış almayı düşünüyorum alan deneyen var mı hiç?

Mi Band 3 kullanır iken kullanıyordum Hepsiburada dan almıştım fena değil güzeller bilekliği daha şık gösteriyorlar ama zaman içerisinde ister istemez boya atmaları oluyor. Çok göze batacak derecede değil, ama titizseniz bu konularda illaki rahatsız olacaksınızdır. Onun haricinde alınabilir..

Oyla:

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
71
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Band 3 kullanır iken kullanıyordum Hepsiburada dan almıştım fena değil güzeller bilekliği daha şık gösteriyorlar ama zaman içerisinde ister istemez boya atmaları oluyor. Çok göze batacak derecede değil, ama titizseniz bu konularda illaki rahatsız olacaksınızdır. Onun haricinde alınabilir..
ekran çizik içinde zaten o boyalar benim gözüme batmaz şık duruyorsa eğer her şeye rağmen alayım peki siz hangi metali aldınız mıknatıslı olanı mı yoksa mıknatıssız olanı mı ?

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
ekran çizik içinde zaten o boyalar benim gözüme batmaz şık duruyorsa eğer her şeye rağmen alayım peki siz hangi metali aldınız mıknatıslı olanı mı yoksa mıknatıssız olanı mı ?
Mıknatısın batarya için sağlıklı olmayacağı görüşündeyim.

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Mıknatısın batarya için sağlıklı olmayacağı görüşündeyim.

Klipsli idi benimki yanlardaki klipsleri kaldırıp cihazı içine yerleştirince oturuyordu direkt bi sorun yaşamadım bu arada Mi Band 2 de mıktanıslı kullandım ve halen bende ondada bir sıkıntı yaşamadım batarya vs gibi.

Oyla:
Üst Alt