Çözüldü Mesajlar "Alındı" Bildirimi Kapatma.

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Merhaba herhangi birine mesaj attığımda "Alındı" diye bildirim geliyor ve Mesajlar uygulamasından sesleri kapatmama rağmen bu alındı bildiriminde ses çıkıyor. Nasıl kapatabilirim bu bildirimi kapatamıyorsam sesi nasıl kapatabilirim?

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jokeriss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sizi bulmuşken bir şey daha sorsam ? :)
Şimdi whatsap dan gelen fotoğrafı direk galeriye alıyor. Galeriden sildiğimde whatsap meyda'dan da gidiyor onu nasıl halledebilirim ? Yani mesajların medya bölümünde kalsın fotoğraflar istediklerimi galeriye kaydedeyim. Malum sınav haftası karman çorman oluyor galeri :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hazır sizi bulmuşken bir şey daha sorsam ? :)
Şimdi whatsap dan gelen fotoğrafı direk galeriye alıyor. Galeriden sildiğimde whatsap meyda'dan da gidiyor onu nasıl halledebilirim ? Yani mesajların medya bölümünde kalsın fotoğraflar istediklerimi galeriye kaydedeyim. Malum sınav haftası karman çorman oluyor galeri :D

Sorunu tam olarak anladım mı emin değilim fakat işinize yarayabilecek önemli fotoğrafları üzerine basılı tutarak seçebilir ve açılan menüden albüme ekle ile farklı bir albüme ekleyebilirsiniz. Bu şekilde daha sonra ihtiyacınız olduğunda eklemiş olduğunuz diğer albümden daha rahat ulaşabilirsiniz.

Üst Alt