Yardım Mesaj metninde belli bir yeri kopyalama

MkblGzl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Merhaba aklıma takılan ve çoğu zaman gıcık eden bir sorunum var.
Mesaj metninde belli bir şeyi seçip kopyalamak istiyorum örneğin kargo takip no tek tek yazmak yerine orayı kopyalamak istiyorum ama ben mi yapamadım yoksa genel bir durum olarak böyle mi ? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Mesaj metninde belli bir şeyi seçip kopyalamak istiyorum örneğin kargo takip no tek tek yazmak yerine orayı kopyalamak istiyorum ama ben mi yapamadım yoksa genel bir durum olarak böyle mi ? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Evet sms'lerde mesajın tamamı kopyalanıyor, belli bir kısmı seçilmiyor. Ben tüm mesajı kopyalayıp cevapla kısmına yapıştırıyorum ve istediğim kısmı ordan seçip kopyalıyorum.

Oyla:

MkblGzl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet sms'lerde mesajın tamamı kopyalanıyor, belli bir kısmı seçilmiyor. Ben tüm mesajı kopyalayıp cevapla kısmına yapıştırıyorum ve istediğim kısmı ordan seçip kopyalıyorum.
Evet tek çare şuan o ama neden böyle durum var geribildirim yapayım bari.

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51

Buradaki uygulamayı kullanabilirsiniz. İşinize yarıycağını tahmin ediyorum. Kolay gelsin.

Tapatalk kullanılarak gönderildi. Made by Pegasus__

Oyla:

MkblGzl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Buradaki uygulamayı kullanabilirsiniz. İşinize yarıycağını tahmin ediyorum. Kolay gelsin.

Yararlı ve yerinde bir paylaşım olmuş teşekkür ederim. Şuan için en mantıklı çözüm gibi fakat ben hala bu kadar basit bir şeyin neden olmamasının düşüncesindeyim neden bize ek uygulama yüklemeye muhtaç ediyor. Başka bir marka olsa neyse özelleştirmeyi çok güzel yapan aynı zamanda çoğu şeyi bira arada sunan dışarıdan yükleme yapmadan Xiaomi' ye yakışmadı.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam sağolun bugün denedim uygulamayı tekrar, Fakat Global Beta 8.4.19 Mi6'da; Kapasitif tuşlar çalışmıyor (Basınca Titreşim veriyor ama işlemiyor) uygulama ayarlarını etkinleştirince. Neden olduğunu anlamadım. Daha önce bu tarz bir sorun yaşayan gördünüz mü?

Oyla:

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Hocam sağolun bugün denedim uygulamayı tekrar, Fakat Global Beta 8.4.19 Mi6'da; Kapasitif tuşlar çalışmıyor (Basınca Titreşim veriyor ama işlemiyor) uygulama ayarlarını etkinleştirince. Neden olduğunu anlamadım. Daha önce bu tarz bir sorun yaşayan gördünüz mü?
Rica ederim.

Uzun zamandır AOSP Tabanlı romlar kullanıyorum. Bu romlarda tuşları yeniden haritalandırabildiğim için uygulamada izin verme gereği bile duymadım.

Hem uygulama içersinde tuş ayarı var. Hemde ayarlar erişebilirlik izinleri. Her iki izin verilmişse uyumsuz olma ihtimali ortaya çıkıyor gşbi.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Rica ederim.

Uzun zamandır AOSP Tabanlı romlar kullanıyorum. Bu romlarda tuşları yeniden haritalandırabildiğim için uygulamada izin verme gereği bile duymadım.

Hem uygulama içersinde tuş ayarı var. Hemde ayarlar erişebilirlik izinleri. Her iki izin verilmişse uyumsuz olma ihtimali ortaya çıkıyor gşbi.

Evet hocam ikisini de verdim. Demekki sorun oradan kaynaklanıyor çok sağolun.

Oyla:

Pegasus__

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Yararlı ve yerinde bir paylaşım olmuş teşekkür ederim. Şuan için en mantıklı çözüm gibi fakat ben hala bu kadar basit bir şeyin neden olmamasının düşüncesindeyim neden bize ek uygulama yüklemeye muhtaç ediyor. Başka bir marka olsa neyse özelleştirmeyi çok güzel yapan aynı zamanda çoğu şeyi bira arada sunan dışarıdan yükleme yapmadan Xiaomi' ye yakışmadı.
Hocam ben sms uygulaması olarak Textra kullanıyorum. Herşeyin çözümü mevcut xiaomi cihaz yapsın içerik hallederiz..

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam ben sms uygulaması olarak Textra kullanıyorum. Herşeyin çözümü mevcut xiaomi cihaz yapsın içerik hallederiz..

Bende LG G3'te Exdialer ve Textra SMS kullanıyordum hocam, Mi6'ya geçince harici programa gerek duymadım :)

Oyla:
Üst Alt