Yardım Merlin Mi Flash data save

Mithril0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
2
Zamanında cihaz çok yavaş olduğu için recovery üzerinden miui global 12.5.4 den miui indo 12.0.8 e geçtim ama sanırım recovery üzerinden kurduğum için cihaz yüke bindiğinde çöküyor maalesef bazen instagramda bile çöküyor. Sorum şu ben mi flash üzerinden yine aynı yazılımı atacağım telefonuma acaba yine aynı sürümü atacağım için mi flash da save data seçeneğini seçsem bir sıkıntı çıkarmı?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.232
clean all seçin. Lock olanı değil DİKKAT. Aynı sürümü yada daha üst veya alt sürüm atabilirsiniz mi flash ile

Mithril0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
clean all seçin. Lock olanı değil DİKKAT. Aynı sürümü yada daha üst veya alt sürüm atabilirsiniz mi flash ile
Evet hocam lock u seçmemem gerektiğini biliyorum benim sorum sonuçta yine aynı sürümü telefona atacağım save data seçeneğini seçsem bir problem yaşarmıyım acaba onu soruyordum. Birdaha herşeyi yeniden kurmak ile boşuna uğraşmayayım.

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Evet hocam lock u seçmemem gerektiğini biliyorum benim sorum sonuçta yine aynı sürümü telefona atacağım save data seçeneğini seçsem bir problem yaşarmıyım acaba onu soruyordum. Birdaha herşeyi yeniden kurmak ile boşuna uğraşmayayım.
Yedeğinizi alıp temiz kurulum yapın bence. Boşuna maceranın pek de bir anlamı yok.

İnternette save user data seçeneğinin sıkıntılı olduğunu söyleyenler mevcut, şahsi olarak ben denemedim o yüzden şahsi yorum yapmayacağım.

Üst Alt