Sohbet Merhabalar

gunbilmer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali CAN
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
1
Yeni kaydolduk, hoş bulduk, hoş gördük.
Türkiye'nin ilk ve tek promosyon ilan sitesi arge ekibindeyim. İsmi çok önemli değil, ilk mesajda reklam yapıyorsun deyip forum dışına atılmak istemem.
Burada bulunmam sebebim promosyon firmalarının geliştirecekleri yeni ürünlerde kullanılmak üzere, akıllı telefonlar ve diğer teknolojik aletler ile ne tür değişik promosyon ürünlerini beğendikleri ve piyasada bulunan şarj aleti, powerbank gibi klasik hediyeler dışında nelere daha çok ilgi gösterebilecekleri konusunda sizlerden bilgi almak tecrübelerinizi okumak isteğimdir.
Promosyon sektörü hep farklı bir şeyleri arayan bir sektördür.
Görüşlerinizin çok önemli olduğunu yeniden altını çizer saygılar sunarım.

Umarım sizleri rahatsız etmedim.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Girişiniz epey hızlı olmuş, giggle~~ hoş geldiniz, forum kurallarına da göz atmanızı öneririm.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hoş geldiniz Hocam. İşinizin yanında telefonda kullanıyorsunuz neticede. Bakarsınız bu konularda da bilgi alış verişimiz oluverir. Yes~~

gunbilmer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali CAN
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Girişiniz epey hızlı olmuş, giggle~~ hoş geldiniz, forum kurallarına da göz atmanızı öneririm.
Hayat bazen hızlanıveriyor. Hiç kullanmadığım bu markadan fiyat araştırması yapıyorum, yarın 2 tane redmi note 8 aldım dersem bu ne hız demeyinangel~~.

gunbilmer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali CAN
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
1
Ailemiz Xiaomi ile tanışmış oldu. Redmi Note 8 aldık. Açıkçası 48mp kamera beni çok cezbetmişti. Promosyon ürünlerinin tanıtım videolarını çekecektim. Fakat 48mp'lik kameranın sadece fotograf çektiğini görünce sükutu hayale uğradım.
Acaba bir program veya uygulama ile bu kameradan da görüntü alabilir miyim diye araştırıp duruyorum.
Ne dersiniz bu işe?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Ailemiz Xiaomi ile tanışmış oldu. Redmi Note 8 aldık. Açıkçası 48mp kamera beni çok cezbetmişti. Promosyon ürünlerinin tanıtım videolarını çekecektim. Fakat 48mp'lik kameranın sadece fotograf çektiğini görünce sükutu hayale uğradım.
Acaba bir program veya uygulama ile bu kameradan da görüntü alabilir miyim diye araştırıp duruyorum.
Ne dersiniz bu işe?
48mp video çekimi yapamazsınız, cpu'nun izin verdiği ölçüde maksimum kayıt alabilirsiniz. cpu 4k destekliyorsa maksimum 4k olur.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Ne dersiniz bu işe?
48 MP video 10K filan video yapar hocam 10K video çeken telefon yok şuanda. :D

gunbilmer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali CAN
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
1
Teşekkür ediyorum. Benimki düz mantık çalıştı biraz. Fotoğraf çekiyorsa video da çekiyordur.
Demek ki öyle değilmiş anladığım kadarı ile.
Teşekkür ederim. Ürün çekimi için illa video kamera alacağız anladığım kadarı ile...

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Teşekkür ediyorum. Benimki düz mantık çalıştı biraz. Fotoğraf çekiyorsa video da çekiyordur.
Teşekkür ederim. Ürün çekimi için illa video kamera alacağız anladığım kadarı ile...
Telefonlada iyi işler yaparsınız hocam bir tripod bulun yada EIS var zaten cihazda yukarıdan birisi çeker aşağıdan siz anlatırsınız.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Foruma hoşgeldiniz öncelikle.

Fotoğraf ve video işi biraz farklı işliyor. Fotoğraf bir yada bir kaç kez çekilip birleştiriliyor bu çok sorun değil bu yüzden sensörler tam kapasite kullanılabiliyor. Fakat video saniyede 24-60 kez fotoğraf çekiyor ve bu işlem dakikalarca sürüyor dolayısı ile çözünürlüğünde etkisiyle işlemci, ram, depolama aşırı derecede zorlanıyor. Doğal olarak videolar fotoğraflara göre daha düşük çözünürlükler de kaydedilir. Şuanda akıllı telefonlar 4K video kaydı yapabiliyor buda yaklaşık 8MP çözünürlük yapıyor. Fakat bu sene çıkacak olan Samsung amiral gemisinin 8K (30MP) video kaydı yapması bekleniyor.

Telefon konusunda video çekimi için malesef çok uygun olmayan bir model seçimi yapmışsınız, fakat yinede çok sorun değil. Uygun şartlar sağlanırsa bu cihazla da güzel videolar çekebilirsiniz. Ayrıca ürün çekimlerini 4K yapmak zorunda da değilsiniz 1080p60 ayarında oldukça kaliteli çekimler yapılabilir.

Nedir bu şartlar?
İyi bir ortam ışıklandırması
Gcam uygulaması
GFotoğraflar uygulaması
Sabit çekimler için tripot
Hareketli çekimler için gimbal

Üst Alt