- Adım
- Beytullah
- Cihazım
- Redmi Note 9pro
- Konular
- 1
1 hafta sonra denemeniz gerekiyor. Guvenlik amacı ile konulmuş bir sistem bu süre boyunca bu konudaki mesajda yazan şeylere uyunuzRedmi Note 9 Pro Cihazımın Bootloader Kilidini Açmak İcin dün youtubeden video izliyerek hareket ettim fakat bu sekil bir seyle karsılastım bootloader kilidi acılmısmı anlam veremedim bilen biri yardımcı olursa cok sevinirim tesekürler
1 hafta sonra denemeniz gerekiyor. Guvenlik amacı ile konulmuş bir sistem bu süre boyunca bu konudaki mesajda yazan şeylere uyunuz
Yardım - Mi9T Unlock Sorunu
Merhabalar Hayırlı Günler Mi9T Cihazımızı Unlock Yapalım Dedik 1200 saat (50 Gün) bekleme süresi verdi bu süreyi azaltmak için bir yöntem var mı ne yapmalıyız ve bu arada cihazın her 2 sim girişininde süreleri geçti şuanda şebeke yok kapandı cihaz ne yapabiliriz. Yardımlarını için teşekkürler..forum.miuiturkiye.net
Merhabalar Ben Cihazı Kullanıyorum Sadece Google Playden Bir Kaç uygulama İndirdim Sistem Güncellemesi Felan Yapmadım Sorun olur mu ve ben 3 4 güne baska sehire gececegim icin bilgisayarımı götüremeyeceğim baska cihazdan yapsam bir sorun olur mu acaba ?1 hafta sonra denemeniz gerekiyor. Guvenlik amacı ile konulmuş bir sistem bu süre boyunca bu konudaki mesajda yazan şeylere uyunuz
Yardım - Mi9T Unlock Sorunu
Merhabalar Hayırlı Günler Mi9T Cihazımızı Unlock Yapalım Dedik 1200 saat (50 Gün) bekleme süresi verdi bu süreyi azaltmak için bir yöntem var mı ne yapmalıyız ve bu arada cihazın her 2 sim girişininde süreleri geçti şuanda şebeke yok kapandı cihaz ne yapabiliriz. Yardımlarını için teşekkürler..forum.miuiturkiye.net