Yardım Merhabalar Yardımcı olunursa sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

revenge008

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Beytullah
Cihazım
Redmi Note 9pro
Konular
1
Redmi Note 9 Pro Cihazımın Bootloader Kilidini Açmak İcin dün youtubeden video izliyerek hareket ettim fakat bu sekil bir seyle karsılastım bootloader kilidi acılmısmı anlam veremedim bilen biri yardımcı olursa cok sevinirim tesekürler

Ekli dosyalar

• XF0Aoo.jpg
    XF0Aoo.jpg
    275 KB · Görüntüleme: 31

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Redmi Note 9 Pro Cihazımın Bootloader Kilidini Açmak İcin dün youtubeden video izliyerek hareket ettim fakat bu sekil bir seyle karsılastım bootloader kilidi acılmısmı anlam veremedim bilen biri yardımcı olursa cok sevinirim tesekürler
1 hafta sonra denemeniz gerekiyor. Guvenlik amacı ile konulmuş bir sistem bu süre boyunca bu konudaki mesajda yazan şeylere uyunuz

Oyla:

revenge008

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Beytullah
Cihazım
Redmi Note 9pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 hafta sonra denemeniz gerekiyor. Guvenlik amacı ile konulmuş bir sistem bu süre boyunca bu konudaki mesajda yazan şeylere uyunuz
Merhabalar Ben Cihazı Kullanıyorum Sadece Google Playden Bir Kaç uygulama İndirdim Sistem Güncellemesi Felan Yapmadım Sorun olur mu ve ben 3 4 güne baska sehire gececegim icin bilgisayarımı götüremeyeceğim baska cihazdan yapsam bir sorun olur mu acaba ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu başlığının forum kurallarına uygun olmaması nedeniyle konu yeni yorumlara kapatılmıştır.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt