- Adım
- Yunus
- Cihazım
- RedmiNote11Pro
- Meslek
- Motosiklet Ustası
- Konular
- 19
Ankara, Çankaya'dan tüm MIUI severlere selamlar. Aranıza geç de olsa katılmış bulunmaktayım. Önce Samsung sonra Huawei ile devam eden Android serüvenine burada devam edeceğim inşallah. Ankara'da 11 senedir motosikletli kurye olarak çalışıyorum. Evliyim, 4 yaşında oğlum var ellerinizden öper. İlk kurcalayıp bozduğum telefonum Sony Ericsson W810 Walkman modeliydi. Ondan sonra elime hangi Android telefon geçtiyse hepsine haftada bir ROM yükler veya ROOT atmaya çalışırdım. Sıfır telefon alıp aynı gün Bootloader kilidini kırmak da bence hastalık gibi bir şey bende Huawei ile 5 sene uğraştım, o dönemde Skorpi üstadım ile genellikle Huawei'ye destek veren bir forum sitesinde insanlara yardım ettim, Yöneticilik yaptım. Sağolsun üstadım bana ne zaman olursa olsun yardımcı oldu ve bakıyorum da aynı azim ve çabayla yardımcı olmaya devam ediyor. Huawei bootloader kodunu dağıtmayı bıraktığı gün bi burkuldum kötü oldum. P Smart'ı En son haddesine kadar kullandıktan sonra dün Vodafone şubesine girip telefon almak istiyorum dedim. Huawei aklımdaydı hala fiyat araştırmasına girdim, Huawei Y7S'i 12x205=2460 TL ile veriyorlardı. sonra köşede bi tane Kutu duruyor o nedir dedim, Redmi Note 8 oda sana 12x290=3480 TL olur dedi. Sar abi paketle dedikten sonra eve gidip heyecanla açtım. Yahu Y7S'e bakıyorum bide buna bakıyorum Mercedesle Şahin gibiler. Aralarında dağlar kadar fark var. Hele ki cihazı açtıktan sonra o akıcılığı, 4 kameranın verdiği hazzı, hayatımda ilk defa gördüğüm süper şarj süresini, gördüm ya ölsem de gam yemem Herkese iyi forumlar, Her şey gönlünüzce olsun.