Sohbet merhaba

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
merhaba saygıdeğer hocalarım ben bu foruma katılalı 1 ay olmuş bugün ilk geldiğimde kendimi tanıtmamayı tercih etmemiştim. ortama bakıp ayak uydurmaya calıştım yeri geldi soru sordum yeri geldi cevapladım ve bu bir ay içerisinde bu insanları çok sevdim gerek hızlı cevaplar gerek tecrübeli hocalarımı gördükçe gurur duydum böyle yardımsever insanları gördükçe gerçekten mutlu oldum bazı hocalarımı tanımak için profillerine bakmış olabilirim. daha uzun seneler burda durmayı ve elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım ne kadar yardım edebilirsem. yaklaşık 6 senedir xioamı ürünleri kullanmaktayız ki şunu söylemeliyim MIUI 9 gibi performans ve batarya ömrü sunan hatasız arayüz görmedim xıoamı telefon kullanırken de bir sabah uyandım telefon otamatik MIUI 10 a güncellemıstı evet grafikler güzeldi ama batarya daha cabuk bitmeye basladı tabı o zamanlar daha kucukum ne bileyım guncelleme ayarlarından otamatik yuklemeyı kapatmayı hafiften yazılım hataları dogmaya basladıgını gordum şuan babam redmi note 8 kullanıyor MIUI 11 ve yazılım hatalarından acayip bıkmış durumda bende fark ettim gerçekten MIUI 11 de çok hata vardı veya o sürüm öyledir bilmiyorum MIUI 11.0.9 global stabil yurt içi cihaz bende yurt dışı redmi note 8 pro kullanıyorum MIUI 12.0.2 kullanıyorum MIUI 12 den memnun sayılı kullanıcılardanım galiba bataryada 11 saat ekran süresi alıyorum hemde babamın redmi note 8 ine göre aşırı hızlı ama sıkıntım şu tam ekran hareketlerinde arada bir uygulamadan çıkarken fps atlaması gibi bir şey yasanıyor anlamadım açıkçası MIUI 12.0.3 güncellemekte çekiniyorum batarya performansı düşer diye böyle şikayetler olmuş neyse bazı arkadaşlarımız banane niye anlatıyorsun diyebilir. yani bir sürü hocalarımı gördüm verilen cevaplardan bende çogu zaman aktif oluyorum ve hocalarımın verdiği gayreti görünce mutlu oluyorum forum kurallarına uymaya çalışıyorum buraya geldigimde çok bir bilgisi olmayan biriydim ama cok meraklıydım baya bir şey ögrendim insallah daha cok sey ogrenecegim baya bir uzun süre aktif olarak forumda durmayı düsünüyorum bu arada kendimide tanıtayım ben ilker yasin orduluyum asıl yaşım 16 foruma katılırken kafamdan yaş girmiştim önemsememistim cogu hocalarımı gordum diger hocalarımıda gormek tanımak dileğiyle .....

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada belirtmek istedim daha yeni olduğum için hatalarım olabilir kusura bakmayın

Son düzenleme:
Üst Alt