- Adım
- Emrah
- Cihazım
- Xiaomi Mi9
- Konular
- 1
Aranıza yeni katıldım cihazım malum yollar ile ülkeye giren Xiaomi Mi9 6/128 umarım sizler ile birlikte iyi vakit geçirebiliriz ve bilmediğimiz şeyler konusunda destek olup destek verebiliriz. Daha önceki cihazım Xiaomi mi 6 idi fakat bu foruma üye olamamıştım daha doğrusu olmuştum ama sanırım adminler beni yanlış anlayarak banladılar tapatalk üzerinden üye olmaya çalışmıştım fakat bir türlü kullanıcı adı kabul ettirememiştim bu sebepten kullanıcı adımı kufursuzuyeolmak diye bir kullanıcı acmistim fakat bunun sebebi hangi kullanici adini denediysem bu kullanici adi kullanilmakta baska kullanici adi sec demesiydi yani yaklasik 25 kullanici denemesinden sonra o kullanici adini sectim ama yanlis anlasilma oldu yeniden ayni email adresinde kullanici acamadigim icin farkli bir mail adresi alarak boyle bir isim sectim sanırım bu kullanıcı adı beni banlayan arkadasların yanlıs anlayabileceği sekilde degildir bu sebepten dolayı yaklaşık olarak 2 yıl boyunca forumunuzu kullanamadım ne bendeki bilgileri nede sizdeki bilgilere erişemedim yani bu konuda bunu okuyan yönetici arkadaşların duyarlı olarak davranmasını ve kullanıcı adı hatalı ise bile en azından karşı tarafa kullanıcı adını düzenleyebilmesi için şans vermesi gerektiğini düşünüyorum ve buradan arkadaşlara ricada bulunuyorum lütfen diğer mail adresimi ve kullanıcı adımı sistemden silermisiniz yazacaklarım şimdilik bu kadar yeni katılan ve eskiden katılan tüm arkadaşlara selamlar.