- Adım
- Alper
- Cihazım
- K20 Pro
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilmiyorum.
- Telefon Modeli
- xiaomi mi 8 se
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Herkeze Hayirli Geceler, Hayırlı Ramazanlar Dilerim.
Telefonumu Ben 2 . el olarak satın aldım
Telefonumun markası: Xiaomi mi 8 se
Telefonumda Sürekli Güncelleme Görünüyordu Version 8.x.x Beta Gibi birşeydi
Telefonumu Güncellemek İstedim 1.69Gb mi 1,7GB mi ne birşey cıktı bunu indirdim, Yükle dedim.
Telefonum Birşeyler Yükledi Mavi Ekranda TWP gibi birşey vardi teamwip mi ne ondan kuruldu sonra telefonum yeniden basladi tekrar kapanip acildi FASTBOOT diye birşeyle karşılaştım
1saattir bu sekilde bekliyorum güncelleme yapiyor düşüncesiyle ancak, hiç bir hareket yok.
Forumda araştirdim, Ses kısma + Güç Tuşu yada ne bileyim Ses açma ile Güç tuşu basılı tutuyorum tekrar kapanip aciliyor telefon tekrardan 'FASTBOOT' alanina geliyor telefon böyle kaldı Bilgisayara bağlamak istedim, Bilgisayarda görmüyor.
Başka bir bilgisayardan denedim gene aynı hatayi alıyorum,
Telefonumun şarjı %1oo dü Şarjda güncelledim daha doğrusu güncelleyemedim.
Acil olarak yardımcı olursanız cok sevinirim.
Telefonumu Ben 2 . el olarak satın aldım
Telefonumun markası: Xiaomi mi 8 se
Telefonumda Sürekli Güncelleme Görünüyordu Version 8.x.x Beta Gibi birşeydi
Telefonumu Güncellemek İstedim 1.69Gb mi 1,7GB mi ne birşey cıktı bunu indirdim, Yükle dedim.
Telefonum Birşeyler Yükledi Mavi Ekranda TWP gibi birşey vardi teamwip mi ne ondan kuruldu sonra telefonum yeniden basladi tekrar kapanip acildi FASTBOOT diye birşeyle karşılaştım
1saattir bu sekilde bekliyorum güncelleme yapiyor düşüncesiyle ancak, hiç bir hareket yok.
Forumda araştirdim, Ses kısma + Güç Tuşu yada ne bileyim Ses açma ile Güç tuşu basılı tutuyorum tekrar kapanip aciliyor telefon tekrardan 'FASTBOOT' alanina geliyor telefon böyle kaldı Bilgisayara bağlamak istedim, Bilgisayarda görmüyor.
Başka bir bilgisayardan denedim gene aynı hatayi alıyorum,
Telefonumun şarjı %1oo dü Şarjda güncelledim daha doğrusu güncelleyemedim.
Acil olarak yardımcı olursanız cok sevinirim.