Yardım Merhaba rom yazılım konularına hakim biri yardımcı olabilir mi ?

ilkerabi13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
galaxy s4
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
redmi note 10s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonum kaçak imeil lli fakat telefoncum bana asla yardımcı olmuyor patladıkça götürüyorum yeni yaızlım basıyor.
Kendi yaızlımımı atmak istiyorum fakat aklıma takılan bir kaç konu var müsait olup discord üzerinden kısa bi bilgi alışverişi yapabilcegim biri varmı? Discord nickini atabilrmi?

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
hocam bahsettiğiniz konunun yazılım ile alakası yok
telefon içinden fabrika ayarlarına geri dönmezseniz veya telefonun efs klasörünü silmediğiniz şartlarda imei gitmez
telefoncu arkadaşı da suçlamak istemiyorum ama sanırsam imei işlerinde biraz alavere dalavere yapıyor gibi geldi 😂
Eski kullanılmayan bir cihazdan kendi imeiniz ile tanıdığınız başka bir telefoncu ile bu sorunu aşarsanız yazılım konusuyla hiç uğraşmazsınız

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
telefon içinden fabrika ayarlarına geri dönmezseniz veya telefonun efs klasörünü silmediğiniz şartlarda imei gitmez
telefoncu arkadaşı da suçlamak istemiyorum ama sanırsam imei işlerinde biraz alavere dalavere yapıyor gibi geldi 😂
Eski kullanılmayan bir cihazdan kendi imeiniz ile tanıdığınız başka bir telefoncu ile bu sorunu aşarsanız yazılım konusuyla hiç uğraşmazsınız
Ah şu sahtekar telefoncular 😂

Oyla:

ilkerabi13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
galaxy s4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom atmak istememin sebebi şuan mevcut rom tamamiyle hatalarla dolu. Örnek apk kuramıyorum yada arayan kişinini ismi gözükmüyor vb
sorunlarını detaylı bir şekilde araştırdım fakat Fabrika ayarlarına dönmek dışında çözüldü yazan görmedim. şimdidie whatsapp gitti
asla açılmıyor herşeyine kadar sildim whatsapp buisness ile giriyorum whatsapa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım daha önce attıklarında telefon hep patladı diye bu sefer farklı bir rom attı ve buda hatalarla dolu diye tahmin ediyorum ben.
Ve gerçekten telefoncuya gitmek istemiyorum artık. kendim yapmak istiyorum

Oyla:
Üst Alt