Çözüldü merhaba redmi note 9 eng rom sonrası çökme.

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
redmi note 9 cihazım (bootloader kilidi açık) eng rom sonrası cihaz sustu pc sadece com port 4 olarak görüyor ve sabit değil gidip geliyor ne yapabilirim.
fastboot mode vs hiç tepki yok mi flash da görmüyor cihazı. teşekkürler.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
redmi note 9 cihazım (bootloader kilidi açık) eng rom sonrası cihaz sustu pc sadece com port 4 olarak görüyor ve sabit değil gidip geliyor ne yapabilirim.
fastboot mode vs hiç tepki yok mi flash da görmüyor cihazı. teşekkürler.
Çözümü aşağıdaki linkte çok basit hocam yapmanız gereken anlatimdaki talimatları izlemek ama rom olarak note 9 ( Merlin) fastboot romu indirip onu kurmak eğer yapamıyor iseeniz şuan olmaz ama yarın akşam uzaktan erişim ile yardımcı olabilirim tercih sizi

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözümü aşağıdaki linkte çok basit hocam yapmanız gereken anlatimdaki talimatları izlemek ama rom olarak note 9 ( Merlin) fastboot romu indirip onu kurmak eğer yapamıyor iseeniz şuan olmaz ama yarın akşam uzaktan erişim ile yardımcı olabilirim tercih sizi
çok sevinirim kardeşim 2 gündür denemediğim yöntem kalmadı kafam şişti sizden haber bekliyor olacağım

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
çok sevinirim kardeşim 2 gündür denemediğim yöntem kalmadı kafam şişti sizden haber bekliyor olacağım
Hocam dun sabah 9dan beri mahalle içinde TTNet altyapı çalışmaları var bugün için internet gelecek denildi akşama gelmiş olursa bypass yapıp eng rom tekrar kurarız eğer repair için kurdunuz açılmadı ise repair işini halledip global kurarız size link atacağım gün içinde pcye indirin onları ayrıca boot kilidi ne durumda ve cihazın orijinal kablosunu mu kullandınız işlemler sırasında?

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
Hocam dun sabah 9dan beri mahalle içinde TTNet altyapı çalışmaları var bugün için internet gelecek denildi akşama gelmiş olursa bypass yapıp eng rom tekrar kurarız eğer repair için kurdunuz açılmadı ise repair işini halledip global kurarız size link atacağım gün içinde pcye indirin onları ayrıca boot kilidi ne durumda ve cihazın orijinal kablosunu mu kullandınız işlemler sırasında?
kablo orjinal eng rom imei işlemi için kuruldu bootloader açıktı.

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
çözüm tr tool pro ile çözüldü cihaz batarya çıkarıldı 5 sn power tuş basılı kaldı sonrasında ses açma ve kısma tuşları ile pc ye bağlandı usb.3.0 ve tr tool pro ile eng rom flash landı cihaz açıldı.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
bunların hiçbirine gerek yoktu. bataryayı vs boşuna sökmüşsünüz. tr toola bile gerek yoktu. bypass v4 ve flash tool ile halledilirdi. neyse artık.

alper1086

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Mi9se
Konular
0
miui 13 güncellemesinden sonra telefon açılmadı eng rom yükledim.şuan global rom yüklenmiyor cihaz açılmıyor.tekrar eng rom yükledim
ne yapabilirim teşekkürler

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker