Yardım Merhaba poco x3 pro kutudan üzerinde kırılmaz cam ile mi ekran koruma bandıyla mı çıkıyor.

Pocox3x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pocox3
Cihazım
Poco x3 pro 8/2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmşyoru
Telefon Modeli
Poco x3 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Orta kalınlıkta bir kırılmaz cam var gibi duruyor fakat telefoncu arkadaş onu çıkartıp kırılmaz cam takılıyor diyor. Koruma bandı o hiç bir şekillde darbe karşı korunmaz diyor.

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Orta kalınlıkta bir kırılmaz cam var gibi duruyor fakat telefoncu arkadaş onu çıkartıp kırılmaz cam takılıyor diyor. Koruma bandı o hiç bir şekillde darbe karşı korunmaz diyor.
Darbeyi korur mu korumaz mı bilmiyorum fakat çok kalitesiz bir şey olduğu belli. Bende 2-3 hafta önce aldım telefonu fakat koruyucunun her yanı çizik oldu.

Oyla:

Pocox3x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pocox3
Cihazım
Poco x3 pro 8/2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Darbeyi korur mu korumaz mı bilmiyorum fakat çok kalitesiz bir şey olduğu belli. Bende 2-3 hafta önce aldım telefonu fakat koruyucunun her yanı çizik oldu.
Yani aslında yandan bakınca çok ince durmuyor tırnak takılıyor falan koruma bandı değilde kırılmaz cam gibi duruyor biraz daha eskitip yenisine geçiş yapmak gerek olmadı dikkatli kullanmakta fayda var

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Yani aslında yandan bakınca çok ince durmuyor tırnak takılıyor falan koruma bandı değilde kırılmaz cam gibi duruyor biraz daha eskitip yenisine geçiş yapmak gerek olmadı dikkatli kullanmakta fayda var
Kırılmaz cam olduğunu sanmıyorum hocam. Hatta bence cam bile değil büyük ihtimal plastiktir. Ben de yakın zamanda daha kaliteli bir şey takmayı düşünüyorum. Bu arada sizinki nasıl bilmiyorum ama benimki cam olamayacak kadar ince onun için böyle diyorum sizinki daha kalın olabilir.

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Sadece çizik önler ilk kullanımda idare eder ama kesinlikle kırılmaz cama geçin

Oyla:

Pocox3x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pocox3
Cihazım
Poco x3 pro 8/2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kırılmaz cam olduğunu sanmıyorum hocam. Hatta bence cam bile değil büyük ihtimal plastiktir. Ben de yakın zamanda daha kaliteli bir şey takmayı düşünüyorum. Bu arada sizinki nasıl bilmiyorum ama benimki cam olamayacak kadar ince onun için böyle diyorum sizinki daha kalın olabilir.
Dikkatli baktım hocam kılıfı çıkartıp baya ince en küçük darbede gider korumaya karşı değil bence üstündeki küçük çiizilmeler için zaten kendide çiziliyor çok :))

Oyla:
Üst Alt