Yardım Merhaba Kontrol Panelinde sorun

primerushb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sabahattin A
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v12.0.6
Telefon Modeli
Poco X3 NFC
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cihazım Poco X3 NFC yeni kontrol panelini kullanıyorum çok güzel ama bir sorunu var bildirim panelini değilde kontrol panelini yukardan aşağıya çekince kasmalar yaşıyorum ve bazende algılamıyo eski kontrol paneline geçtiğimde böyle sorun yaşamadım, ama tabi ki yeni kontrol paneli daha güzel bu soruna yardımcı olacak biri var mı?

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Cihazım Poco X3 NFC yeni kontrol panelini kullanıyorum çok güzel ama bir sorunu var bildirim panelini değilde kontrol panelini yukardan aşağıya çekince kasmalar yaşıyorum ve bazende algılamıyo eski kontrol paneline geçtiğimde böyle sorun yaşamadım, ama tabi ki yeni kontrol paneli daha güzel bu soruna yardımcı olacak biri var mı?
Şu an kullandığınız herhangi farklı bir tema var mı? Çünkü bazı temalar, yeni bildirim paneli için stabil çalışmıyor. Klasik sistem tema'sında da aynı sıkıntı oluyorsa telefonu resetlemeyi deneyin.

Oyla:

primerushb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sabahattin A
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an kullandığınız herhangi farklı bir tema var mı? Çünkü bazı temalar, yeni bildirim paneli için stabil çalışmıyor. Klasik sistem tema'sında da aynı sıkıntı oluyorsa telefonu resetlemeyi deneyin.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için denedim ve oldu demek ki temalarla ilgili bir sıkıntı varmış. İyi günler

Oyla:
Üst Alt