Çözüldü Merhaba arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note6 pro
Konular
10
Redmi note 6 pro da Volteyi kullanan var mı imei kayıtlı kullanıyorum Hat 4G uyumlu

Erdemp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
P
Konular
2
Selamlar...
*Öncelikle başlık için konuya uygun bir seçim yaparsanız çok daha iyi olur.
*Başlığı da açtığınız konuyu uygun seçerseniz iyi olur.

İlgili cihazı kullanmıyorum fakat kullandığınız GSM operatöründen önceden hattınızı VoLTE için tanımlatmanız lazım. Turkcell bu cihazları tanımıyor, dolayısıyla müşteri hizmetlerinden ya da SMS atarak bu servisi aktif edemezsiniz. En iyi çözüm Turkcell'in desteklediği (ya da operatörünüz her ne ise) cihazlar listesine bakıp bir arkadaşınızın telefonundan SIM'i bu servise aktif etmektir.

Ardından -eğer SIM seçeneklerinde halen yer almıyorsa- *#*#86583#*#* -arama ekranından- tuşlayrak operatör kontrolünü devre dışı bırakırsanız ilgili seçenek çıkacaktır.

Son düzenleme:
Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Selamlar...
*Öncelikle başlık için konuya uygun bir seçim yaparsanız çok daha iyi olur.
*Başlığı açtınız konuyu da uygun seçerseniz iyi olur.

İlgili cihazı kullanmıyorum fakat kullandığınız GSM operatöründen önceden hattınızı VoLTE için tanımlatmanız lazım. Turkcell bu cihazları tanımıyor, dolayısıyla müşteri hizmetlerinden ya da SMS atarak bu servisi aktif edemezsiniz. En iyi çözüm Turkcell'in desteklediği (ya da operatörünüz her ne ise) cihazlar listesine bakıp bir arkadaşınızın telefonundan SIM'i bu servise aktif etmektir.

Ardından -eğer SIM seçeneklerinde halen yer almıyorsa- *#*#86583#*#* -arama ekranından- tuşlayrak operatör kontrolünü devre dışı bırakırsanız ilgili seçenek çıkacaktır.
Bunun üstüne başka cvp yazılmaz. Teşekkürler hocam

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt