Yardım Merhaba arkadaşlar

Fatih35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note6 pro
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 10.2
Telefon Modeli
Redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar bir sorum olacak size note 6 pro aldim 1 kac hafta önce imei kayıtlı bazı durumlardan dolayı format atmak istiyorum telefona ama birisi bana demişti format atarsan imei gider sorun olur diye böyle bir şey varmıdır acil cevaplarınızı bekliyorum

Wolfsalih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Alakası yok formatla imei silinmez

Oyla:

Fatih35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note6 pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir telefoncu arkadaş söylemişti imei kayıtlı aldığımı söyleyince icinde jpeg dosyası var o gider dedi ayrıca aldığım arkadaşa da sordum hayır kesinlikle silinmez dedi ama yinede içimde bir şüphe yok değil daha iyi bilen bir arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Bir telefoncu arkadaş söylemişti imei kayıtlı aldığımı söyleyince icinde jpeg dosyası var o gider dedi ayrıca aldığım arkadaşa da sordum hayır kesinlikle silinmez dedi ama yinede içimde bir şüphe yok değil daha iyi bilen bir arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
İmeiyi atan arkadaşa göre değişiyor galiba, imeiyi atan arkadaş sağlam atmışsa sorun çıkmaz.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Arkadaşlar bir sorum olacak size note 6 pro aldim 1 kac hafta önce imei kayıtlı bazı durumlardan dolayı format atmak istiyorum telefona ama birisi bana demişti format atarsan imei gider sorun olur diye böyle bir şey varmıdır acil cevaplarınızı bekliyorum
IMEI numarası cihazın üretim aşamasında verilen kimlik numarasıdır ve donanımına sabit kodlanmıştır. Yazılımla silinmesi söz konusu olamaz.

Oyla:
Üst Alt