Çözüldü Merhaba arkadaşlar ram konusunda sıkıntı yaşıyorum lütfen yardım edin

25yey06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Redmi note 9S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar redmi note 9 s kullanıyorum fakat 4 GB ram den 1-1,5- 2 arasında değişiyor bu normalmi nedeni nedir

Çözüm
Normaldir. Telefonun arka planında çalışan yüzlerce sistem uygulaması var. Telefonunuzda 12 gb ram olsa bile bu oran yine buna yakın olurdu. Ramin kullanılması aksine telefonunuzu daha güncel, hızlı, ve stabil tutar. Endişelenilecek bir şey yok.

Arda_10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Note 9s
Konular
27
Bende Note 9 s 6/128 var ben 2.8 - 3 - 3.3 çoğunlukla. 4 GB ram öyle aşırı az değil yeterli bence

Oyla:

NovtyX8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Normaldir. Telefonun arka planında çalışan yüzlerce sistem uygulaması var. Telefonunuzda 12 gb ram olsa bile bu oran yine buna yakın olurdu. Ramin kullanılması aksine telefonunuzu daha güncel, hızlı, ve stabil tutar. Endişelenilecek bir şey yok.

Oyla: Çözüm

25yey06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler peki 4 GB yeterli midir çok üzülüyorum kafama çok takıyorum ama çok fark var mıdır

Oyla:

NovtyX8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Teşekkürler peki 4 GB yeterli midir çok üzülüyorum kafama çok takıyorum ama çok fark var mıdır
Tabiiki de yeterlidir. Telefonunuzun yapımında çalışan mühendisler, kullanıcının maximum kullanacağı ram boyutunu de hesaba katıp ona göre belirliyorlar. Kullandığınız telefonun gücüne oranla içinde bulunan ram miktarı uygun. Kafanıza takmanıza gerek yok:)

Oyla:
Üst Alt