Soru Merhaba Arkadaşlar Miu Ailesine Yeni Katıldım

Apol10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İlkay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, Dün Siparişini verdiğim Xiaomi Mi 5s 32gb ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Telefonum henüz elime ulaşmadı. Fakat şimdiden hakkında araştırma yapmaya başladım ve buraya ulaştım.

Bu telefon için, Uygun kırılmaz cam olmadığını duydum, En uygunları bile ekranı tam kaplamamaktaymış. Fakat akıllıphone sitesinde bir ekran koruyucu buldum. Kullanan var mıdır ? Ekranı tam kaplar mı ?

ikisini sipariş edeceğim, kullanan varsa yorumları almak isterim.

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
Hepsiburada.com sitesinde kırılmaz cam mevcut. Yorumları okuyarak alabilirsin.

XiaomiBoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Tercüman
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, Dün Siparişini verdiğim Xiaomi Mi 5s 32gb ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Telefonum henüz elime ulaşmadı. Fakat şimdiden hakkında araştırma yapmaya başladım ve buraya ulaştım.

Bu telefon için, Uygun kırılmaz cam olmadığını duydum, En uygunları bile ekranı tam kaplamamaktaymış. Fakat akıllıphone sitesinde bir ekran koruyucu buldum. Kullanan var mıdır ? Ekranı tam kaplar mı ?

ikisini sipariş edeceğim, kullanan varsa yorumları almak isterim.

Hybrid kılıfların tipleri çok güzel olmasa da, düşme anında oluşabilecek hasarları en iyi absorbe eden kılıflardır şahsen. Tavsiyemdir. Ekran koruyucu kısmında ise, ben Mi Note Pro cihazımda note 5 için yapılmış ekran koruyucu kullanıyorum bulamadım çünkü cihazım için olanı. Fakat hiçbir kabarcık veya kayma yok. Tam milimetrik olmasına gerek yok benzer koruyucuları kullanabilirsiniz bulamazsanız Mi5 için.

Apol10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İlkay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Kılıfın görüntüsü hoş geldi fotoğrafta gerçekte nasıldır bilemem. aynı hibrit kılıf hepsiburada sitesinde 40 tl'ye aynı kırılmaz cam ise 20 tl ye satılıyor.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Kırılmaz camlar 5s'te olmuyor hocam. Full cover olanlar telefonu kabalaştırıyor, diğerleri kaplamıyor ya da hava boşluğu kalıyor. Tavsiyem nano ekran koruyucu almanız yönünde...

Kılıf olarak ise hybrid olanları pek sevmiyorum. Estetik durmuyorlar. İyi korusun ve şık dursun derseniz mofi deri kılıf bakabilirsiniz. Kapaklı kılıf olarak orijinal kılıfı mükemmel. Eğer ince olsun çok fazla korumaya ihtiyaç yok derseniz aixuan markalı olanlardan kullanabilirsiniz.

Üst Alt