Soru Merhaba arkadaslar gcam da ayar ne yapayım ? NASIL OLMALI?

Ferit45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferit
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
Merhaba arkadaslar gcam da ayar ne yapayım ? NASIL OLMALI? TAVSİYENİZ NEDİR

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bence fotoğraf konusunda şöyle olmalı böyle olmalı demek pek doğru değil. Bir başkasının hoşuna giden ayarlar benim yada sizin hoşunuza gitmeye bilir. Örneğin bazı gcam modlayanlar beyaz dengesi ve diğer ayarları varsayılan olarak pixel 2 şeklinde yapıyorlar, halbuki ben bu ayarda çekilen fotoğrafları hoş bulmuyorum. Beyaz dengesi ve renk tonu cansız geliyor bu yüzden pixel 3 olarak kullanıyorum ama kimisi de bu ayarı hoş bulmuyor fotoğraflarda hafif bir altın rengi ağırlık basıyor. Deneyin, tecrübe edin hangisi size daha hoş geliyorsa, sizi daha iyi yansıtıyorsa o ayarlarda kullanın.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bence fotoğraf konusunda şöyle olmalı böyle olmalı demek pek doğru değil. Bir başkasının hoşuna giden ayarlar benim yada sizin hoşunuza gitmeye bilir. Örneğin bazı gcam modlayanlar beyaz dengesi ve diğer ayarları varsayılan olarak pixel 2 şeklinde yapıyorlar, halbuki ben bu ayarda çekilen fotoğrafları hoş bulmuyorum. Beyaz dengesi ve renk tonu cansız geliyor bu yüzden pixel 3 olarak kullanıyorum ama kimisi de bu ayarı hoş bulmuyor fotoğraflarda hafif bir altın rengi ağırlık basıyor. Deneyin, tecrübe edin hangisi size daha hoş geliyorsa, sizi daha iyi yansıtıyorsa o ayarlarda kullanın.

Bu konu için söylemiyorum ama öyle hazıra alışmışız ki adam 1 sayfa önceyi okumuyor :@

Kim kamerayı açacak,ayarları kurcalayacak,resim çekecek, beğenmeyecek,tekrar ayarları açacak uğraşacak ne gerek var :)

Ver zip paketini flashlasın twrp den ohhh misss haha-- Hatta twrp için de uzaktan bağlan kuruverdin mi tamamdır....

Oyla:
Üst Alt