Yardım Menü geçişleri v.s kasma çözümü

POWER ÖZGÜR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür Yılmaz
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar redmi note 9s cihazımda sürekli menü geçişlerinde hafif hafif takılmalar, kasmalar yaşıyordum ve çoğu yerde çözüm aradım hepside başarısız en sonunda kendi kendime çözmeye çalıştım ve çözdümde çok şükür.
Arkadaşlar MIUI launcher apk dosyasını buldum ve indirdim kurdum çok güzel oldu ve MIUI 12.0.5 teki son uygulamalar bölümünde değişiklik bu launcher de de var ben çok beğendim.
Arkadaşlar verdiğim linkten direk indirip kuracaksınız işlem bu kadar basit.
İnşallah benim gibi menü geçişlerinde kasma sorunu yaşayan arkadaşlarımın sorunu çözülür bu uygulamayla.
Bu linkten ulaşabilirsiniz.

harunsnsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sensei
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
0
Merhaba arkadaşlar redmi note 9s cihazımda sürekli menü geçişlerinde hafif hafif takılmalar, kasmalar yaşıyordum ve çoğu yerde çözüm aradım hepside başarısız en sonunda kendi kendime çözmeye çalıştım ve çözdümde çok şükür.
Arkadaşlar MIUI launcher apk dosyasını buldum ve indirdim kurdum çok güzel oldu ve MIUI 12.0.5 teki son uygulamalar bölümünde değişiklik bu launcher de de var ben çok beğendim.
Arkadaşlar verdiğim linkten direk indirip kuracaksınız işlem bu kadar basit.
İnşallah benim gibi menü geçişlerinde kasma sorunu yaşayan arkadaşlarımın sorunu çözülür bu uygulamayla.
Bu linkten ulaşabilirsiniz.
guvenli mi

Oyla:
Üst Alt