Yardım meizu sports ep51 vs xiaomi sport hangisi sizce?

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Merhaba arkadaşlar,

Ben kulaklığı eşime ve kendime alacağım.fitness yaparken kullanıcaz bu yüzden benim için önemli olanlar:

-kulaktan düşmemesi (hopla zıpla ip atla derken kulaktan düşünce sinir bozuyor.daha önce bi kulaklık parçalamışlığım var koşu bandında iken :D )

-Bassların iyi olması (spordayız biraz gaza getirsin yani bassları iyiolmayan kulaklık çaysız simit yemek gibi :) )

-noise cancelling,dış sesi kesmesi,spor salonlarında yüksek sesli müzik hep olduğundan dolayı kulaklığın dış sesi olabildiğince kesmesi çok önemli

-bluetooth olması (kablolu fitness yada spor yaparken olmuyor.oranıza buranıza dolanabiliyor.dumbell bar yada aletlere takılabiliyor.)

araştırmalarım sonucu meizu sports ep51'den yana gönlüm ama özellikle kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.boşa para vermemiş olayım.2 adet alıcam bi de :) o yüzden varsa daha iyi başka önerebileceğiniz marka onları da araştırmaya açığım arkadaşlar.şimdiden teşekkür ederim

FTS

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Hocam benim tavsiyem meizu ep52 dir. Henüz elime ulaşmadı ama 1-2 güne ulaşıcak. Almadan önce bende sizin gibi bilgi almak için çeşitli yerlere sorular sordum ve elinde hem ep51 hemde ep52 olan ve bunları kullanmış olan birinden şu sözleri duydum: " ep51 tasarım olarak ep52 den çok daha güzel. Ama ses kalitesi olarak kullanım süresi olarak (8 saat) ep52 çok daha üst seviye. Keşke ep52'nin tasarımı da ep51 gibi olsaymış " dedi. Bende ep52 aldım.

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim tavsiyem meizu ep52 dir. Henüz elime ulaşmadı ama 1-2 güne ulaşıcak. Almadan önce bende sizin gibi bilgi almak için çeşitli yerlere sorular sordum ve elinde hem ep51 hemde ep52 olan ve bunları kullanmış olan birinden şu sözleri duydum: " ep51 tasarım olarak ep52 den çok daha güzel. Ama ses kalitesi olarak kullanım süresi olarak (8 saat) ep52 çok daha üst seviye. Keşke ep52'nin tasarımı da ep51 gibi olsaymış " dedi. Bende ep52 aldım.

sıfır temiz sahibindende 90tl ye bulunca meizu ep51 söyledim.bugün kargoya verilecek bir süre kullanayım.hocam sende ep52 gelince tecrübelerini artıları eksilerini burdan yazarsan çok sevinirim.belki ep51 veririm birine ep52 alırım değerse :) boyun kısmındaki plastik normalde rahatsız eder ama spor kullanımı için daha ergonomik geliyor bana

Oyla:
Üst Alt