Yardım Meizu pro7 şifre hatası

fatsa45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oğuzhan
Cihazım
meizu pro 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Flyme 7.1.1.0G
Telefon Modeli
Meizu pro 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar bu sabah uyandığımda telefonumun kapalı olduğunu fark ettim ve tekrardan açmak istediğimde uzunca bir süre açılış ekranında takılı kaldı. Sonrasında telefona tuşlar ile fabrika ayarlarına döndürmek istediğimde telefon ekran kilidi şifresi sormakta doğru girdiğime eminim ama bir türlü sıfırlama işlemine geçemiyorum şifre engeli yüzünden yardımcı olabilecek var mı acaba ?

mkepenek1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi6
Konular
13
Merhabalar bu sabah uyandığımda telefonumun kapalı olduğunu fark ettim ve tekrardan açmak istediğimde uzunca bir süre açılış ekranında takılı kaldı. Sonrasında telefona tuşlar ile fabrika ayarlarına döndürmek istediğimde telefon ekran kilidi şifresi sormakta doğru girdiğime eminim ama bir türlü sıfırlama işlemine geçemiyorum şifre engeli yüzünden ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Recovery modda aç data/system/locksetting.db yi sil. Açılır

Oyla:

fatsa45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oğuzhan
Cihazım
meizu pro 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Recovery modda aç data/system/locksetting.db yi sil. Açılır
Recovery moddan kastınız şey mi acaba cihaz kapalı iken güç ve ses açma tuşuna basıyorum sonrasında yazılım yükleme ve sıfırlama ekranı geliyor fakat sonrasında şifre istediği için işlem ora da yarım kalıyor.

Oyla:

mkepenek1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi6
Konular
13
Recovery moddan kastınız şey mi acaba cihaz kapalı iken güç ve ses açma tuşuna basıyorum sonrasında yazılım yükleme ve sıfırlama ekranı geliyor fakat sonrasında şifre istediği için işlem ora da yarım kalıyor.
Orjinal recovery var sanırım sizde. Twrp yada orangefox olsaydı olurdu. Sanırım orjinal recovery de olmaz

Orjinal recovery var sanırım sizde. Twrp yada orangefox olsaydı olurdu. Sanırım orjinal recovery de olmaz
Root varmı telefonda

Oyla:

fatsa45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oğuzhan
Cihazım
meizu pro 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonda root yok malesef aldığımdan bu yana herhangi bir oynama yapmadım o şekilde kullanıyordum. Cevaplarınız için teşekkürler bugün bir kaç telefoncuya danışayım.

Oyla:
Üst Alt