Alış Meizu EP51 ? - Piston 3 Reddot kulaklık mı ?

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Merhaba arkadaşlar sizce hangi modeli almalıyım? Kullananlardan ve araştıranlardan bilgi bekliyorum.
Teşekkürler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam EP51 bluetooth kulaklık, Piston 3 reddot ise kablolu. Aralarında da dikkate değer bir fiyat farkı var...

EP51 : http://market.miuiturkiye.net/kulaklik/meizu-ep51-kablosuz-bluetooth-spor-kulaklik
Reddot : http://market.miuiturkiye.net/kulaklik/xiaomi-piston-3-reddot-kulaklik

Fiyat ve özellikler göz ardı edilebilir derseniz benim yorumum şu şekilde olur. Telefonla çok fazla müzik dinlemiyorum dolayısıyla eğer müzik dinlemek için alacaksanız daha deneyimli bir arkadaşın yorumu daha faydalı olacaktır ancak benim tercihim kablo karmaşası olmaması nedeniyle EP51'den yana olurdu.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
ses kalite olrak aralarında bi fark yok gibi kablo konusunda arkdaşın dediği gibi EP51 1 tık ön plana çıkıyor eğer kablo konusu önemli değil dersen xiaomi piston benim tercihim.

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
benim sahsi tercihim kablolu ve fiyat/perf. acısından bir kulaklık almaktı ki piston3 aldım 15 dolar civarıydı. gayet memnunum. incelemer de genellik bu fiyata bu ses mukemmel diye yazmıslardı yabancı sitelerde de.... (Şarj,batarya dolumu olayları beni rahatsız ediyor)

Birde piston 3 ile hemen hemen aynı fiyata hybrid hd kulaklık cıkarmıstı Xioami.O nasıldır onu da bir incelemek lasım eger kablolu almayı dusunursenız.

eger muzik tutkusu iy bir dinleyici iseniz ve butce onemli degilse zaten bence Sennheiser markasına bakmanızı öneririm.Ses konusunda önemli tecrubelere sahip bir firma ,tabiki fiyatlarıda ona göre :)

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarj konusu sıkıntı olmassa meizu benimde kafama yatıyor. biraz daha inceleme yapayım kararımı verceğim

Üst Alt