Yardım Mei̇zu M10 Yanlış Pi̇n Gi̇zli̇li̇k Korumasi Şi̇fresi̇ Gi̇ri̇n Hatası

veinxly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Meizu m10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
M918H
Telefon Modeli
MEİZU M10 M918H
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefon kız arkadaşımın eski telefonu bir anda telefon komple kapanmış ve bir daha geri açılmamış baktığımızda ekran gitmişti mürekkebi vs akmıştı yeni bir ekran alıp taktık ve sorun çözüldü artık telefon açılıyor fakat açıldıktan sonra androidi başlatmak için kilit şifresini girin diyor giriyoruz kabul ediyoruz bu sefer pin isteme kısmına atıyor kız da ben pin falan koymadım belki de hattın pinini sorar o da 0061 koydum diyor giriyorum kabul etmiyor YANLIŞ PİN KİLİDİ AÇMAK İÇİN LÜTFEN GİZLİLİK KORUMASI ŞİFRESİNİ GİRİNİZ diyor ama bilmiyoruz telefonu da sıfırlamak istemiyoruz çünkü içinde bir sürü bilgiler ve fotoğraflar var onları kurtarmak için ekranı değiştirdik zaten ama bu hatayı nasıl geçicez bilmiyorum yardımcı olur musunuz

curtana73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
39
Bootloader kilidi açık olsa kolay, twrp yedekleme programı ile /data/system dizinindeki locksettings.db ve benzer isimdeki dosyaları silmek yeterli olurdu. Ancak root yoksa rootsuz dosya erişimi yapabilen bir uygulama vardı, bir ara kullandım ama epey zaman oldu, ismini hatırlamıyorum şimdi, internetten araştırılabilir.

Oyla:
Üst Alt