Diğer Mega.nz dolandırıcılığı

ibrahim198131

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
69
Arkadaşlar merhaba eskiden 50gb alan ücretsiz dedikleri için fotoğraflarımı dosyalarımı mega.nz üzerine yedekledim fakat bundan bi zaman sonra bu verdikleri 50gb depolama alanını kıstılar 15 veya 20 gb yaptılar ve benim hesabımdada 36gb yedekleme olduğundan hesabımı kullanamaz hale getirdiler ya yükseltirsin hesabını öyle açarız herşeyin kilidini yada açmazsın 1 haftaya sileriz diyorlar böyle bi olay olabilirmi hiçbir şekilde dosyalarımı yedekleyemiyorum şuan herşeye kilit koymuş durumda ne yapmalıyım.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Bu tarz durumlarda detaylarını, zamanlamasını okumanız gerekirdi. Ki bahsettiğiniz site büyük bir oluşum ve büyük bir kitle tarafından da kullanılıyor. Belli bir süre için bunu tanımlayıp belli bir süre sonra da kisacaklarini muhakkak bir not düşmüşlerdir.

Siz yazdıktan sonra baktım. Adamlar başarı programı için üye oldugunuzda bu hakkı tanıyorlar. Alttaki cümleyi okuyun.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ki bu cümleyi ingilizce bilmiyor iseniz eğer Google'a yazdığınızda en başta meganin bunu süreli yaptığına dair bir makale var. 15 + 35 GB bonus toplam 50 GB veriyorlar ve adamlar oraya kocaman 30 Gün geçerli yazmışlar.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

img_20201203_003316-jpg.133520

Yani üzgünüm ki mega.nz dolandırıcı değil, bir kullanıcı olarak hatalı taraf sizsiniz.

Son düzenleme:

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Günü geçmeden verilerinizi sunucudan taşımanız gerekiyordu bu sadece bu veri barındırma hizmeti için değil, çoğu için geçerli, sonrasında kullanımı kısıtlayıcı hakları kendilerinde her zaman için saklı tutarlar ki siz zaten kullanım sağlayarak sözleşmeyi kabul edersiniz mutlaka o sözleşme içerisinde bunu anlatan bir madde bulunur ancak okumadan geçer sıkıntı yaşayınca veryansın ederiz, anlayamıyor isekte dili çevirip bakmak gerek bir. Mega.nz tanınmış büyük bir veri barındırma servisi dolandırıcılık olan bir durum görünmüyor şuan için ortada. Ücretsiz kotalara önemli verilerinizi yedeklemeyin bundan sonraki tavsiyem o olur.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
O okunmadan atlanılan yazılar hep bitiriyor bizi drunk~~. Herhangi bir dolandırıcılık sorunu yok.

Üst Alt