Sohbet MediaMarkt'dan Alış-Veriş Yapmayın

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
03/07/2021 Tarihinde İstanbul Metropol mağazasından yaklaşık 43.000TL 'lik yaptığım alış-verişim hala daha elime ulaşmadı. 3'ün de söylenilen sözler ayın 15'inde geliceği ama gelmedi daha sonrasında kesinlikle 29'unda ürünleriniz %100 gelicek dendi. Bugün ayın 29'u ve saat 7'ye kadar elinizde olur dendi ve sonuç hala daha ürünler elimde değil. Ben aramasam arıycakları da yok. Bir de utanmadan bize güvenin diyor müşteri hizmetleri onu da geçtim mailde memnun musunuz diyor. Aşırı memnunum canım ürün parasını verip gelmesini istemiyorsam bu beni aşırı memnun eder. Tavsiye eder misiniz diyor birde :D Siz siz olun ne alın nede aldırın.

Bu konuda yapabiliceğim neler var ?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
THH basvurun en temizi.Yada bir tane mağazada mağaza sorumlusu ile konuşun bu durumu çözülür sorun vardır bir aksaklık

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
THH basvurun en temizi.Yada bir tane mağazada mağaza sorumlusu ile konuşun bu durumu çözülür sorun vardır bir aksaklık
THH 'ye başvurmadım ama baş vurucam hala daha gelmedi ürünler sözde bugün saat 7' ye kadar geliceklerdi

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Netten resmi mağazasından telefon siparişi verdim. 1 günde geldi giggle~~

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Galiba beyaz eşya alışverişi yaptınız... Maalesef ben de bir kaç yıl önce aynı tuzağa düşmüştüm. Evdeki çamaşır makinesi bozulunca bir hafta önce harici HDD aldığım ve ertesi gün teslim eden mediamarkt'tan sipariş verdim. Kargoya teslim aynı gün görünmesine rağmen 15 gün oyaladılar. Teslim ettikleri lojistik firması da 10 gün oyaladı ve teslimata gelince de ben ve eşim işteyken site kapısına bırakıyoruz gelip alırsınız bizi ilgilendirmez demişlerdi. Mecburen kapıya kadar gelen ürünü teslim almıyorum o zaman diyerek geri göndermiştim. Aynı gün farklı platformdan aynı makineyi çok daha ucuza satın aldım ve ertesi gün kapıya kadar getirip servisi yönlendirdiler ve kurulumu yapıldı. Mediamarkt'tan beyaz eşya benim için de ciddi pişmanlık olmuştu, bana elimde çorap yıkatan sevgili mediamarkt'a bir daha asla yaklaşmam...

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galiba beyaz eşya alışverişi yaptınız... Maalesef ben de bir kaç yıl önce aynı tuzağa düşmüştüm. Evdeki çamaşır makinesi bozulunca bir hafta önce harici HDD aldığım ve ertesi gün teslim eden mediamarkt'tan sipariş verdim. Kargoya teslim aynı gün görünmesine rağmen 15 gün oyaladılar. Teslim ettikleri lojistik firması da 10 gün oyaladı ve teslimata gelince de ben ve eşim işteyken site kapısına bırakıyoruz gelip alırsınız bizi ilgilendirmez demişlerdi. Mecburen kapıya kadar gelen ürünü teslim almıyorum o zaman diyerek geri göndermiştim. Aynı gün farklı platformdan aynı makineyi çok daha ucuza satın aldım ve ertesi gün kapıya kadar getirip servisi yönlendirdiler ve kurulumu yapıldı. Mediamarkt'tan beyaz eşya benim için de ciddi pişmanlık olmuştu, bana elimde çorap yıkatan sevgili mediamarkt'a bir daha asla yaklaşmam...

Benim için de son alış-veriş oldu. TV-Soundbar-Buzdolabı ve Çamaşır makinası aldık. Sadece TV 20.000TL ki bu TV'yi bir nevi soundbar yüzünden aldık. Aldığımız TV'nin yanında hediye olduğu söylenen soundbar meğerse başka cihazınmış ama o kadar heves edildiği için mecbur hem TV'yi hemde soundbarı aldık. Bize hediye olduğunu söyleyen arkadaşın telefon ekranı kırık olduğu için (gösterdi telefonu) yanlış gördüğünü söyledi. Ama biz o kadar heveslendikten sonra yapıcak bişey kalmamıştı. Ayrıca bu saydığım bütün ürünlerin hem garantisini uzattık hemde sigortalattık. Düşünün ki hala ürünler elimde değil :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Benim için de son alış-veriş oldu. TV-Soundbar-Buzdolabı ve Çamaşır makinası aldık. Sadece TV 20.000TL ki bu TV'yi bir nevi soundbar yüzünden aldık. Aldığımız TV'nin yanında hediye olduğu söylenen soundbar meğerse başka cihazınmış ama o kadar heves edildiği için mecbur hem TV'yi hemde soundbarı aldık. Bize hediye olduğunu söyleyen arkadaşın telefon ekranı kırık olduğu için (gösterdi telefonu) yanlış gördüğünü söyledi. Ama biz o kadar heveslendikten sonra yapıcak bişey kalmamıştı. Ayrıca bu saydığım bütün ürünlerin hem garantisini uzattık hemde sigortalattık. Düşünün ki hala ürünler elimde değil :D
Sizin durumunuz da oldukça sinir bozucu, geçmiş olsun. Fakat haklarını iade konusunda yemeyeyim hocam... Ben teslim almadım ve ertesi gün iade yapmışlardı. İade ya da iptal düşünüyorsanız o konuda hızlılar. :)

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Sizin durumunuz da oldukça sinir bozucu, geçmiş olsun. Fakat haklarını iade konusunda yemeyeyim hocam... Ben teslim almadım ve ertesi gün iade yapmışlardı. İade ya da iptal düşünüyorsanız o konuda hızlılar. :)
Söylediklerine göre ürünlerin hepsi araçta geliyormuş ama ne kadar inandırıcı orası muamma eğer bugünde gelmezse iade işlemlerini başlatıyorum.

Üst Alt