Sohbet Mediamark Bilmeden konusmaları

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Merhaba herkese.Bugün mediamarket te oyleaine telefon bakıyordum bir çalışan redmi note 7 bakan bir kadına şöyle konuştuklarını duydum.Çalışan diyorki xiaomi güvensiz bir marka,arkasında duran belli bir garanti yok,telefon bataryasına garanti vermiyormuş(bir haberden görüp gösteriyor bunuda).Biraz ağrıma gitmedi değil yani orda çat çat konuşacaktım da işte saygısızlık yapmak istemedim.Siz düşünüyorsunuz

sanatsal061

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Merhaba herkese.Bugün mediamarket te oyleaine telefon bakıyordum bir çalışan redmi note 7 bakan bir kadına şöyle konuştuklarını duydum.Çalışan diyorki xiaomi güvensiz bir marka,arkasında duran belli bir garanti yok,telefon bataryasına garanti vermiyormuş(bir haberden görüp gösteriyor bunuda).Biraz ağrıma gitmedi değil yani orda çat çat konuşacaktım da işte saygısızlık yapmak istemedim.Siz düşünüyorsunuz
Bilmeden konuşuyorlar. Ya samsung tayfa ya da iphone tayfadandır konuşanlar :P

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
%99 diger markalarin satis danismanidir ve kendi hedeflerini tutturmak için diger markayi sucluyordur.Eskiden ben de TEKNOSAda çalıştım. Magazadan herkes sorumludur ancak marka marka dağıtılmıştır satis danışmanlari. Samsunga 2 Applea 1 kisi vsvs gibi . Herkes hedef tutturmaya ve prim almaya çalışır. Bunun en kolay yoluda diger markayi kotuleyip kendi sorumlu oldugun markayı övmek. Durum asagi yukari bundan ibaret :)

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Adam doğru söylüyor xiaomi fiyat işini minimuma çekmek için çençinçon paneller kullanıyo amiral gemisi dışındaki cihazlarında saçma paneller saçma kamera sensörleri redmi serisinde mp ile göz boyuyo xiaomi kamera yazılımı öyle bi resim işliyoki stockta güzel kamerası olduğunu sanıyoruz whatsapp instagram b612 gibi uygulamalarda kameranın ne kadar kötü olduğu ortada buna yazılımsal optimizasyon diyip kendinizi kandırmayın rica ediyorum bende xiaomi kullanıcısıyım ama marka fanatikliğine gerek yok.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Aslına bakarsanız Media markt çalışanı bir gerçeği ifade etmiş. Xiaomi cihazlar için garanti konusu sadece laftan ibaret. Buna xiaomi Türkiye garantili satılan cihazlar da dahil. Neticede teknik servisine gen pa bakıyor ve kvk yada delta gibi ithalatçı garantili.
En garantili xiaomi cihazı garantisiz olan cihazdır ve sırf garantisi var diye 1500-2000 TL ye yakın bir para çöpe atılmaz.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Bu arada garanti konusunda haklı. Ama saticinin amaci bilgi vermek degil , satış yapmak :)

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Herkes kendince doğruyu söylemiş. Söz konusu garanti ise, hiç bir markaya güvenmem. Xiaomi gömdüğünüz kadar kötü, övdüğünüz kadar iyi değil.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Ben sahsen tecrübem dahilimde şehrimde genel var yaptıgı işlerden memnunum ama dediğiniz gibi prim amacı var işte olay bundan ibaret bence

Üst Alt