Yardım McDonald's vb magisk root gizleme sorunu

Ercanzynk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ercan
Cihazım
SamsungNote10+
Konular
37
Arkadaşlar bu ve benzeri uygulamaları magisk'den gizlememe rağmen root edildiğinden giriş yapamyorum.Birçok sitede bu durumdam bahsedilmiş ama çözüm bulamadım.Yeni bir meyhpd varsa yazarsanız sevinirim.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Gizleme sonrası cihazı kapatıp açtıktan sonra denediniz mi

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bilmiyorum ama genelde bu işlem sonrası düzelmesi lazım

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Nasıl ve nereden gizlediniz hocam? Ben şimdi denemek için indirip direk aç dedim Play Store sayfasından ve sorunsuz açıldı, gizleme bile yapmadım. Magisk ana ekranınızdan bir ekran görüntüsü atabilir misiniz? Ayrıca uygulamayı yükleyip test yapıp ondan da bir ekran görüntüsü. Magisk ayarlar ekranında Magisk bölümüne gelip oradan da bir ekran görüntüsü. Sonra bakalım duruma göre. Bir de yüklü rom bilgisi verebilirseniz çok iyi olur.

Ercanzynk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ercan
Cihazım
SamsungNote10+
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl ve nereden gizlediniz hocam? Ben şimdi denemek için indirip direk aç dedim Play Store sayfasından ve sorunsuz açıldı, gizleme bile yapmadım. Magisk ana ekranınızdan bir ekran görüntüsü atabilir misiniz? Ayrıca uygulamayı yükleyip test yapıp ondan da bir ekran görüntüsü. Magisk ayarlar ekranında Magisk bölümüne gelip oradan da bir ekran görüntüsü. Sonra bakalım duruma göre. Bir de yüklü rom bilgisi verebilirseniz çok iyi olur.
Uygulamalar ekranında magisk yer alıyor sadece Magisk hide'dan Gizledim cihaz Samsung Galaxy Note 10+
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamalar ekranında meksik yer alıyor sadece Magisk hide'dan Gizledim cihaz Samsung Galaxy Note 10+

Ekli dosyalar

• Screen_Recording_20220924-071427.mp4
    10,3 MB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_20220924-071515_Settings.jpg
    Screenshot_20220924-071515_Settings.jpg
    180,3 KB · Görüntüleme: 46

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Uygulamalar ekranında magisk yer alıyor sadece Magisk hide'dan Gizledim cihaz Samsung Galaxy Note 10+
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamalar ekranında meksik yer alıyor sadece Magisk hide'dan Gizledim cihaz Samsung Galaxy Note 10+
Magisk hide kalmadı hocam güncelleyin Magiski indirip, ayarlardan hide magisk app yapın uygulamanın paket adını değiştirsin. Zygisk ve altındaki Enforce Denylisti aktif edin. Configure Denylist içerisinden hide kısmında yaptığınız gibi Google Play servisleri, Google Play framework ve diğer uygulamaları seçin. Google Play servisleri ve Play Store uygulamalarının verilerini temizleyin, yeniden başlatıp bir önceki mesajda verdiğim uygulamadan safetynet testi yapın. Geçerse sorun olmaz, geçmezse safetynetfix modülü var, güncel sürümü bulup eklerim akşama doğru bu mesajı düzenleyip ama bende modüle gerek olmadan çalışıyor. Özel rom kullanıyorsanız bazı romlarda geçmeyebiliyor o yüzden modül gerekiyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-24-12-16-36-051_trlaw.kso.jpg
    Screenshot_2022-09-24-12-16-36-051_trlaw.kso.jpg
    253,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2022-09-24-12-16-49-247_trlaw.kso.jpg
    Screenshot_2022-09-24-12-16-49-247_trlaw.kso.jpg
    268,6 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2022-09-24-12-19-08-733_com.mcdonalds.mobileapp.jpg
    Screenshot_2022-09-24-12-19-08-733_com.mcdonalds.mobileapp.jpg
    748,7 KB · Görüntüleme: 40

Ercanzynk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ercan
Cihazım
SamsungNote10+
Konular
37
Magisk hide kalmadı hocam güncelleyin Magiski buradan indirip, ayarlardan hide magisk app yapın uygulamanın paket adını değiştirsin. Zygisk ve altındaki Enforce Denylisti aktif edin. Configure Denylist içerisinden hide kısmında yaptığınız gibi Google Play servisleri, Google Play framework ve diğer uygulamaları seçin. Google Play servisleri ve Play Store uygulamalarının verilerini temizleyin, yeniden başlatıp bir önceki mesajda verdiğim uygulamadan safetynet testi yapın. Geçerse sorun olmaz, geçmezse safetynetfix modülü var, güncel sürümü bulup eklerim akşama doğru bu mesajı düzenleyip ama bende modüle gerek olmadan çalışıyor. Özel rom kullanıyorsanız bazı romlarda geçmeyebiliyor o yüzden modül gerekiyor.
Bunu söylemek ne kadar doğru benimki imeili yaptırıldı.Telefoncuya magiski de kur dedim(orijinal sürüm üzerinden mi attı emin değilim) fakat şundan korkuyorum samsung yazısında kaldı modullerden dolayı ,tekrar telefoncuya ekstra para verdim.(tüm modül değil birkaçında hata aldım) O yuzden biraz soğuk davranıyorum magisk güncellersem bu durum yaşanır mı ya da safety modülünü . Onu sormak istiyorum Yardımlarınız için teşekkürler .Bekliyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt