Karşılaştırma Max 20k bütce y.d telefon önerisi

Ys.orj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ys.orj
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
6
Elimde redmi note 13 pro plus var bunu ailemden birine verip kendime üst segment bi telefon almayı düşünüyorum yurt dışı olacağından kayıt işi beni biraz tırstırıyor ama şöyle baktığım zaman zaten 7. Aydayız yani çift hatlı bi telefon alsam seneye 8. Aya kadar açık olacak
Neyse tavsiyeleriniz neler benim aklımda xiaomi 14-15 t ve t pro var
Ultra seriside almak isterdim ama muhtemelen 2. El olur kayıt ettirmek zorunda kalırım o da cebimden para çıkarır 3-5 neyse
Aklımda samsung s24-25 ultra falanda var ama onlarda ya 2.el yada 20 binin üstü olur
Sizce xiaomi 14-15t pro falan iş görecek bi telefonmu oyun falan oynamıyorum elimdeki telefondan memnunum ama ön kamera hoşuma gitmiyor

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
14t-15t pro gayet iş görür telefonlar. Kameraları da iyi zaten leica lens kulllanılıyor. Bence mantıklısı bunlar olur

özkan23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
2
20k ya o cihazları bulman çok zor

Ys.orj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ys.orj
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14t-15t pro gayet iş görür telefonlar. Kameraları da iyi zaten leica lens kulllanılıyor. Bence mantıklısı bunlar olur
Peki kayıt işleri nasıl oluyor Snapdragon işlemcili cihazlar Server kaydı ile kayıt oluyor diye biliyorum medyatik'te de durum böyle mi yoksa basit bir telefoncuya götürsem 500-600 liraya imei atarmı
20k ya o cihazları bulman çok zor
Şimdi baktım 14T 15.000 lira

teknocatlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alirıza
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Elimde redmi note 13 pro plus var bunu ailemden birine verip kendime üst segment bi telefon almayı düşünüyorum yurt dışı olacağından kayıt işi beni biraz tırstırıyor ama şöyle baktığım zaman zaten 7. Aydayız yani çift hatlı bi telefon alsam seneye 8. Aya kadar açık olacak
Ultra seriside almak isterdim ama muhtemelen 2. El olur kayıt ettirmek zorunda kalırım o da cebimden para çıkarır 3-5 neyse
Aklımda samsung s24-25 ultra falanda var ama onlarda ya 2.el yada 20 binin üstü olur
Sizce xiaomi 14-15t pro falan iş görecek bi telefonmu oyun falan oynamıyorum elimdeki telefondan memnunum ama ön kamera hoşuma gitmiyor
Sadece ana serileri ve ana serilerin proları tavsiye ederim. örneğin xiaomi 13 veya 13 pro. 13t almayın

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
58
14T Pro forumda bazı üyelerede söylemiştim alan memnun hiç kotü amaçlı geri yazan olmadı bana.

Ys.orj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ys.orj
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
6

teknocatlak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alirıza
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Snapdragonlu telefonlara imei atılıyormu yoksa Server şartmı
server kaydı en iyisi bence çünkü cihaz açıldımı su alma şeysi bozuluyor. ve silindi vs durumları olmuyor

Ys.orj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ys.orj
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
6
server kaydı en iyisi bence çünkü cihaz açıldımı su alma şeysi bozuluyor. ve silindi vs durumları olmuyor
Server iyi ama pahalı çoğu telefoncu cihazı açmadan imei kopyalayarak kayıt yapıyor bende onu soruyorum

özkan23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
2
T serisi iyi değil kardeşim bulabilirsen düz 14 veya t pro al 20 k ya 15 serisi imkansız gibi bişey

Üst Alt