Soru Max 2' de çift telefon numaraları sayfası, çift messenger yazışma görüntüsü çıkıyor

mustafajoymax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MustafaCruis
Cihazım
mi max 3
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 9.6
Telefon Modeli
Mi max 2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mi Max 2'de telefon araması yaptıktan sonra kapatırken bir değil 2 telefon sayfasını kapatmak zorunda kalıyorum. Birincisi normal aramayı yaptığım nümeratörlü sayfa . MIUI bir de kendisine ait buna simetrik benzer bir telefon sayfasını açmış olarak buluyorum, onu da kapatmak gerekiyor . Bu nasıl engellenir
2) aynı olay Messengerde birisiyle yazışma yaparken , Max 2 yaptığım yazışmayı telefonun üst tarafından ikinci kopya olarak birkaç satır halinde ekrana indiriyor, bu da esas yazışmanın önüne çıktığından altında görünmezde kalan esas yazışmaya devam edebilmek için bunun ortadan kaybolma süresi kadar beklememi gerektiriyor. (Tabi bu gecikmeyi bekleyemeyen karşı taraf da mesajlaşmayı bitiriyor). Bu sorunlar nasıl engellenir acaba ?
Not aşağıda etiketler diye bir soru var, nedir bilmiyorum o nedenle yazamıyorum, Bootloader da nedir bilmediğimden açık mı kapalı mı? (kapalı işaretledim ama gerçek değil)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Mi Max 2'de telefon araması yaptıktan sonra kapatırken bir değil 2 telefon sayfasını kapatmak zorunda kalıyorum. Birincisi normal aramayı yaptığım nümeratörlü sayfa . MIUI bir de kendisine ait buna simetrik benzer bir telefon sayfasını açmış olarak buluyorum, onu da kapatmak gerekiyor . Bu nasıl engellenir
2) aynı olay Messengerde birisiyle yazışma yaparken , Max 2 yaptığım yazışmayı telefonun üst tarafından ikinci kopya olarak birkaç satır halinde ekrana indiriyor, bu da esas yazışmanın önüne çıktığından altında görünmezde kalan esas yazışmaya devam edebilmek için bunun ortadan kaybolma süresi kadar beklememi gerektiriyor. (Tabi bu gecikmeyi bekleyemeyen karşı taraf da mesajlaşmayı bitiriyor). Bu sorunlar nasıl engellenir acaba ?
Not aşağıda etiketler diye bir soru var, nedir bilmiyorum o nedenle yazamıyorum, Bootloader da nedir bilmediğimden açık mı kapalı mı? (kapalı işaretledim ama gerçek değil)
Bu sorunlar hep mi vardı yoksa yeni mi oluşmaya başladı.... Ekran videosu ve/veya SS atabilirmisiniz

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

mustafajoymax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MustafaCruis
Cihazım
mi max 3
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
messenger'da üstten gelen MIUI mesajı şöyle: (ekteki resim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon olayı oluşunca da Screenshot unu yollayacağım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-10-28-17-04-29-426_com.whatsapp.png
    Screenshot_2018-10-28-17-04-29-426_com.whatsapp.png
    464,3 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

mustafajoymax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MustafaCruis
Cihazım
mi max 3
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyu yeniden mi açayım yoksa bunun devamına mı ekleyeyim. Sayın Skorpi birinci screenshot için hiçbir yanıt yollamadı ?

Oyla:
Üst Alt